Vrećice ispod očiju bi mogle otići u zaborav

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Vrećice i tamni podočnjaci jedan su od najvećih neprijatelja našeg besprijekornog tena. Uglavnom nastaju zbog slabe cirkulacije, sporog metabolizma, građe i obojenosti kože. Njihov razvoj ovisi o genetici, vanjskim, ali i unutarnjim utjecajima. Stoga im je potrebno pristupiti s više strana kako bi se ublažio njihov utjecaj  na ten koji predstavlja veliki estetski problem- budući da daju umoran izgled licu. Iako na tržištu postoje brojni preparati koji obećavaju čuda, ipak je ključno da prije svega počnemo živjeti zdravo kako bismo ublažili vrećice ispod očiju.

Ne postoji čudotvorno sredstvo koje će u potpunosti zategnuti našu kožu, ukloniti tamnu boju podočnjaka i izbrisati vrećice. No, uz pravilno kombiniranje beauty rutine, dovoljno sna, tekućine te što manje soli i alkohola, napravit ćete prvi korak za ljepšu kožu lica. Dobro se naspavajte, ne ispuštajte bočicu s vodom gdje god krenuli, skinite šminku prije spavanja koliko god umorni bili i odaberite proizvode koji najbolje odgovaraju vašem tipu kože. Takvi će proizvodi staviti naglasak na vašu ljepotu, a s druge će strane utjecati direktno na problem koji imate. Bilo da je riječ o suhoj koži, tamnim podočnjacima, iritacijama ili borama. Na našem su se popisu našli balzami i kreme uz koje će vaša koža izgledati odmorno, svijetlo i blistavo, a i možete potpuno zaboraviti da ste ikad imali vrećice ispod očiju.

Vrećice i suha koža

Kada bi mogli odabrati samo najbolje proizvode s povoljnim učinkom na kožu i ubaciti ih u jedan proizvod, dobili bismo kremu jako sličnu Algesnisti. Algenist Complete Eye Renewal Balm je hidratantni balzam sa svilenkastim učinkom na kožu. Ne samo da smiruje natečenost i iritaciju, zahvaljujući kofeinu, zelenom čaju i aloe veri, nego i pomaže da tijekom dana ublažite tamne mrlje i nabore na koži zbog odličnog učinka vitamina C.

Algenist Complete Eye Renewal Balm

 

Vrećice i sitne bore

Stare i već suhe ožiljke, linije, bore i nepravilonosti potpuno će nestati s lica.  Upoznajte svog novog najboljeg prijatelja koji vam pomaže postići blistav ten. Ovaj serum za oči opskrbljen je glicerinom i natrij hijaluronatom, a u njemu se nalazi i bogata kombinacija osvjetljavajućih i umirujućih antioksidansa. Stoga će neželjene vrećice uz pomoć ovog prozivoda –  Clinique All About The Eyes De-Puffing Eye Massage otići u zaborav. Za što bolju učinkovitost između svake upotrebe čuvajte ovaj proizvod u hladnjaku.

Clinique All About The Eyes De-Puffing Eye Massage

Stvarno velike vrećice

Stvarno je jedini aktualni sastojak za koji se vjeruje da pomaže smanjiti vrećice ispod očiju je kofein. On  privremeno sužava krvne žile što rezultira stezanjem kože. Dakle, naravno, najbolja opcija za odmorne oči jest formula koja je napunjena višestrukim ekstraktima kave i zelenog čaja. Upravo se ona nalazi u 100% Pure Caffeine Bean Eye Cream i djeluje kako bi se smanjile i zategnule vrećice ispod očiju čim umasirate ovu blagodatnu kremicu.

 

100% Pure Caffeine Bean Eye Cream

Vrećice i tamni podočnjaci

Postoji razlog zbog kojeg ste vidjeli ovaj mali rollball toliko često posljednjih nekoliko godina. Doista, provjereno radi, a također je iznenađujuće pristupačan.  Garnier SkinActive Clearly Brighter Anti-Puff Eye Roller pomaže razbiti tekućinu ispod kože dok ga valjate preko vrećica, a vitamin C i stezanje kofeina u formuli pomoći će smanjiti natečenost i osvijetliti vaše podočnjake.

Garnier SkinActive Clearly Brighter Anti-Puff Eye Roller

Za vrećice i obožavatelje prirodnih sastojaka

Samo zato što je proizvod “prirodan” ne znači da je bolji i kvalitetni. Na žalost, većina prirodnih formula zapravo sadrži sastojke za koje je poznato da iritiraju vašu kožu. Srećom, ova krema za oči nije jedna od onih.

Sveobuhvatna formula je pakirana s legitimnim sredstvima za ublažavanje vrećice. Jedan od njih je antioksidativni zeleni čaj, a drugi je protuupalni ekstrakt marigula, zajedno sa značajnom dozom kofeina. Uz pomoć Honest Beauty The Depuffed Eye možete izgledati sjajno s očima bez podočnjaka i vrećica,  a bez ugrožavanja vaše rutine.

Honest Beauty The Depuffed Eye

Foto: Algenist, Clinique, Garnier, Honest Beauty, Instagram,  100% pure

 

0