Beauty lookovi na VMA crvenom tepihu bili su senzacija
Beauty lookovi na VMA crvenom tepihu bili su senzacija

Beauty lookovi na VMA crvenom
tepihu bili su senzacija

U nedjelju je održana dodjela MTV Music Awards nagrada (VMA’s). Kao pobjednica večeri istaknula se Taylor Swift koja je prilikom preuzimanja nagrade najavila novi album. Osim toga, pažnju je zaokupilo iznenadno pojavljivanje Johnnyja Deppa i nastup Nicki Minaj.

Ipak, ono što nas je najviše zaintrigiralo bili su beauty lookovi na crvenom tepihu. Moda je bila ekstravagantna, ponegdje razotkrivajuća i potpuno camp. Beauty, pak, bio je nešto pitomiji, ali svejedno seznacionalan. Ako ćemo iskreno, cat eye u raznim varijacijama, apsolutno je pokorio ovogodišnji VMA’s crveni tepih.

Bilo je tu klasičnih crnih tuševa na očima, zatim grafičkog i metallic tuša, ali i šljokica koliko vam srce želi. Lizzo se, pak, pojavila sa zelenim ružem i zlatnim ringom na donjoj usnici, a Maneskin s usklađenim rokerskim makeupom.

Što se frizura tiče, prevladavali su valovi, neuredne punđe i zalizana kosa. Sudeći po usnama, pak, ove jeseni hit će biti nude i prave crvene nijanse ruževa. Nastavlja se i trend kristalića i cirkona na očima, koji je oživjela serija Euforija. Sve lookove koji su nas oduševili možete vidjeti na kraju teksta.

Najveći dobitnici večeri

Tijekom tri sata, koliko je dodjela trajala, nagradu za pjesmu godine dobila je Billie Eilish s pjesmom Happier Than Ever Billie Eilish. Nagrada za najbolju pop izvedbu pripala Harryju Stylesu za hit As It Was. Mladi Britanac ujedno je i dobitnik nagrade za najbolji album.

Najprestižniju nagradu večeri, onu za najbolji video godine, kao što smo spomenuli, dobila je Taylor Swift za pjesmu za desetominutnu verziju pjesme All Too Well. Nagrađeni su i veterani. Tako je najboljom hip hop izvedbom nagrađena suradnja Nicki Minaj i Lil Babyja u pjesmi Do We Have A Problem?. Nagrada za najbolju rock izvedbu pripala grupi Red Hot Chili Peppers.

Bad Bunny proglašen je izvođačem godine proglašen. Nagradu za najbolju mladu izvođačicu dobila je Dove Cameron, nekadašnja dječja glumačka zvijezda.

Taylor Swift, Profimedia
Taylor Swift
Sofia Carson, profimedia
Sofia Carson
Lizzo, profimedia
Lizzo
Dove Cameron, profimedia
Dove Cameron
Sabrina Carpenter, profimedia
Sabrina Carpenter
Anitta, profimedia
Anitta
Chloe Flower, profimedia
Chloe Flower
Dixie D'Amelio

FOTO: Pofimedia

Učitati još
Zatvori