Slavna kozmetika ZOEVA stigla je u Hrvatsku!

Slavna kozmetika ZOEVA stigla
je u Hrvatsku!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Reine Du Shopping DZ (@lareinedushoppingdz)

Svim zaljubljenicama u make up, priča o brendu ZOEVA već je jako dobro poznata i velike su šanse da neke od slavnih kistova ovog make up imperija odavno posjeduju u svojoj kolekciji.

No, krenimo ispočetka… ZOEVA Cosmetics pokrenula je Zoe Boikou, koja je od make up entuzijastice kroz svega nekoliko godina postala CEO globalnog beauty brenda, jednog od onih zvučnih za koji, čini se, svi danas znaju. Zoe je rodom Grkinja, no u djetinjstvu je s obitelji preselila u Njemačku, gdje će poslije shvatiti kako na lokalnom tržištu ne postoji baš mnogo visoko kvalitetnih, a cijenom prihvatljivih make up kistova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SK ♡ (@skbeautyy__)


Uvidjevši taj nedostatak, uzela je stvari u svoje ruke i započela prodavati kistove za make up, na eBayju u 2008. godini. Deset godina kasnije i njene brojke su impresivne; ne samo da se nametnula na tržištu sa svojim hvaljenim kistovima, već je i cijela ZOEVA ponuda evoluirala i proširila se na gotovo 300 make up proizvoda i kistova. Naglasak je i dalje na vrhunskoj kvaliteti, ali i pristupačnim cijenama.

ZOEVA od sada i u Hrvatskoj

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Svenja (@nuluv_beauty)

Sjajna je vijest za hrvatske potrošačice da je ZOEVA napokon stigla i u Hrvatsku, a njen asortiman će se moći pronaći ekskluzivno u Douglas parfumerijama (poslovnica Arena Centar i u Douglas webshopu), koje su ove godine, na naše oduševljenje, na domaće tržište dovele brojne svjetski poznate beauty brendove. Njihove police tek će se napuniti ZOEVA proizvodima, no prvi proizvod koji već danas možete kupiti (u svim Douglas parfumerijama) je ovaj hit set – Cocoa Blend Kit.

U setu se nalazi bestseller paleta sjenila – Cocoa Blend Eyeshadow Palette, s 10 sjenila u bež, smeđim i crvenkastim tonovima, te s mat, shimmer, metalik i satenskim finišem. Tu je i nova paleta highlightera, kao i mat tekući ruž i olovka za usne u pripadajućoj nijansi. Ovaj ZOEVA make up set osmišljen je kako bi naglasio oči, lice i usne s atraktivnim, ali i vrlo nosivim tonovima make upa, a hrvatska cijena iznosi mu 329 kuna. Stay tuned za druga ZOEVA lansiranja na police domaćih Douglas parfumerija.

Foto: ZOEVA,

Učitati još
Zatvori