Zašto odabrati Belaabo, Belupov proizvod za dezinfekciju ruku?

Zašto odabrati Belaabo, Belupov
proizvod za dezinfekciju ruku?

Belupo, hrvatska farmaceutska kompanija, nedavno je na tržište stavila svoj novi proizvod – Belaabo, dezinficijens za ruke. Uz mnoštvo sličnih proizvoda na tržištu, ponekad je kupcu teško odlučiti koji proizvod odabrati, a da je baš taj pravi za njega. Zašto odabrati Belaabo?

Domaći proizvod

Belaabo je domaći proizvod koji se proizvodi u Belupovim farmaceutskim pogonima prema najvišim standardima farmaceutske kvalitete što za potrošača znači provjerenu kvalitetu i sigurnost. Formulacija je razvijana u Belupovu odjelu Razvoja i istraživanja, dok su u nezavisnom europskom laboratoriju J. S. Hamilton  provedena ispitivanja koja potvrđuju virucidno, baktericidno i fungicidno djelovanje. U istom tom laboratoriju provedena su i dermatološka ispitivanja koja su potvrdila kako proizvod ne izaziva nikakve alergijske reakcije te ga mogu koristiti i osobe koje imaju osjetljivu kožu.

Aktivni sastojak Belaabo dezinficijensa je 72 %-tni djelomični denaturirani etanol koji djeluje već za 30 sekundi i smanjuje tranzijentnu floru ruku za više od 99 %. 72 %-tni alkohol optimalan je udio kako bi proizvod bio učinkovit i kako bi se uništili skoro svi mikroorganizmi na površini kože. Veći udio alkohola ne znači i bolju učinkovitost, već dapače, djeluje tako da mikroorganizmi stvore obrambenu ovojnicu i sredstvo ima smanjenu djelotvornost.

Praktično pakiranje i jednostavno nanošenje

Osim aktivnog sastojka etanola, Belaabo sadrži i pomoćne tvari kao što su glicerol, eterično ulje mirte i skvalan. Eterično ulje mirte pruža ugodan miris i daje osjećaj svježine dok je skvalan poznat  i sve popularniji proizvod u kozmetici koji održava kožu hidratiziranom, štiti je od oštećenja i njeguje.

Osim u obliku gela, Belaabo se na tržištu nalazi i u obliku spreja čije praktično pakiranje omogućava jednostavno, ravnomjerno i optimalno nanošenje proizvoda na ruke.

Belaabo gel za dezinfekciju ruku
Belaabo sprej za dezinfekciju ruku

Proizvod se zasad može nabaviti u ljekarnama.

Biocidni pripravak rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Foto: Promo, Unsplash

Učitati još
Zatvori