Ovako izgledaju prvi Zara ruževi za usne, koji u prodaju dolaze za par dana

Ovako izgledaju prvi Zara ruževi za usne,
koji u prodaju dolaze za par dana

Zara je milijunima žena omiljena modna adresa za shopping, a uskoro bi mogla postati i meka za zaljubljenice u make up. Naime, popularni španjolski high street brend odlučio se zakoračiti dublje u beauty vode i nakon parfema koji već godinama krase police Zara trgovina, predstaviti svoje prve make up proizvode.

Zara ruževi za usne

Početak je to Zara make up kolekcije koja će u budućnosti nesumnjivo brojiti mnogo više proizvoda, no prvi u prodaju dolaze ruževi za usne. Ako zavirite u web shop brenda, primijetit ćete kako već jako puno modela iz Zara lookbooka za zimu nosi upravo ove ruževe, koji su podijeljeni u nekoliko kategorija. Prvenstveno su tu Ultimatte ruževi, klasični bullet ruževi koji usnama daju baršunasti, visoko pigmentirani efekt, a dostupni su u 12 nijansi i prodavat će se po cijeni od 10-ak funti.

Ovim tradicionalnim ruževima pridružuju se i oni tekući. Bit će dostupni u osam nijansi, a Zara ističe kako ćete ih savršeno nanijeti u samo jednom potezu četkice po usnama. Svaki od ovih ruževa može se kupiti zasebno ili zajedno kao dio limitiranog seta – Ultimatte Trio Set, u nijansama koje su krasile usne modela u velikoj Zara kampanji za jesen/zimu 2018./2019.

Brend svoje prve make up proizvode opisuje kao visoko kvalitetne, inovativne, zabavne i, naravno, cijenom pristupačne. Svjetski mediji pišu kako nas ova kolekcija za prvu ruku ipak neće dočekati u Zara trgovinama, već isključivo u Zara web shopu.

 

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori