Zara ima liniju proizvoda za stiliziranje kose kao stvorenu za blagdane
Zara ima liniju proizvoda za stiliziranje kose kao stvorenu za blagdane

Zara ima liniju proizvoda za stiliziranje
kose kao stvorenu za blagdane

Da, dobro ste čuli. Poznati španjolski retailer u svoju ponudu uvrstio je i liniju proizvoda za stiliziranje kose. Nakon što je ovaj high-street brend zavladao modnom industrijom, ne tako davno uplivao je u beauty vode s prvim makeup proizvodima, kao i kolekcijom parfema koji nerijetko podsjećaju na high-end brendove, a koje smo vam uveliko predočili u vidu pristupačnijih alternativa poznatih mirisnih nota. Bilo kako bilo, Zara se ovog puta okrenula ka kreiranju proizvoda za kosu. Ono što ne možemo osporiti je da su dosadašnji proizvodi iz beauty kategorije bili doista zavidnog kvaliteta, te da su nam nerijetko bili go to izbor. Upravo zbog toga, ne sumnjamo da su i hair (care) proizvodi jednako kvalitetni, a da je njihova pristupačnost također neosporiva.

Glitter in gold

Ukoliko biste ovog trenutka zakoračili u najbližu Zara trgovinu dočekala bi vas potpuna blagdanska, glitter manija. Shodno tome, španjolski brend je lansirao liniju hair care proizvoda pod simboličnim nazivom Glitter in gold koja za cilj ima postizanje izgleda kose koji Zarini modeli tako nonšalantno furaju. Linija je dizajnirana u suradnji s popularnim celebrity frizerom Guidom Palauom koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri radio s Naomi Campbell i Christy Turlington, kao i s modnim kućama Ralph Lauren i Marc Jacobs.

Linija će uključivati četiri proizvoda. Od toga su dva za stiliziranje kose, a dva vrsta dodataka – Gold Gel i Gold Glitter Spray, kao i Gold Bobby Pins i The Gold Comb.

Kaia Gerber zvijezda Zara Hair kampanje

Popularni model Kaia Gerber osvanula je na početnoj stranici Zarine službene stranice i to kao zvijezda nove Zara Hair kampanje zajedno s dugogodišnjim suradnikom i kreatorom ove linije za stiliziranje kose, Guidom Palauom.

Proizvodi su dostupni za kupovinu u stranim zemljama, a nadamo se da će uskoro doći i kod nas.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@zara)

Učitati još
Zatvori