Zagrebački salon Biologique Recherche ponovno je otvorio svoja vrata

Zagrebački salon Biologique Recherche
ponovno je otvorio svoja vrata

Da je Biologique Recherche prava senzacija u njezi kože, više i nije potrebno posebno napominjati. Ovaj poznati francuski brend ima pravu malu vojsku sljedbenica među Hrvaticama, koje su se s Biologique Recherche proizvodima i njegovim pozitivnim učincima na kožu imale priliku najbolje upoznati kroz institut za ljepotu Ambassade de la Beauté, koji se u Zagrebu nalazi na adresi Trg Marka Marulića 11.

O ovom prestižnom salonu, koji nas je iz prve ruke naučio tajnama francuske ljepote, pisale smo vam već više puta u posljednjih nekoliko godina, pa tako i kada je zagrebački institut za ljepotu posjetila međunarodna instruktorica za brend, Alexandra Cazzilli, ili pak kada je u Zagrebu boravio Rupert Schmid, predsjednik ovog renomiranog francuskog beauty brenda.

Sve žene koje su stekle naviku redovitog odlaska na tretmane Biologique Recherche proizvodima u Ambassade de la Beauté nisu skrivale koliko im je ta rutina nedostajala u proteklih nekoliko mjeseci. Naime, zagrebački Ambassade de la Beauté nije radio otkako su dovedene Vladine mjere o prestanku rada kozmetičkih salona u jeku prvog vala koronavirusa, a problem za sebe bio je i potres koji je nažalost oštetio ovaj prekrasan zagrebački salon.

Poznata oaza ljepote u Zagrebu ponovno je otvorila svoja vrata!

Ekipa iz instituta za ljepotu ipak nije mirovala za vrijeme karantene te je i dalje omogućavala svojim vjernim klijenticama i klijentima da dođu do obožavanih Biologique Recherche proizvoda – dostavom do kućnih vrata.

Osim toga, posljednjih se mjeseci Ambassade de la Beauté intenzivno preuređivao, kako bi ponovno mogao dočekivati svoje klijente. Tako smo jučer dobili informaciju da se poznata Biologique Recherche oaza ljepote u Zagrebu ponovno otvorila i da spremno očekuje sve dosadašnje i nove obožavateljice (i obožavatelje) brenda, koji se tek trebaju upoznati s čarolijom njegovih tretmana i proizvoda.

Zašto biste i vi mogli isprobati ove specijalizirane tretmane i koji su najpopularniji Biologique Recherche proizvodi, istražite ovdje.

Stranicu salona posjetite ovdje.

Foto: Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori