Odličan popust na skincare proizvode kojem se već sad možete veseliti

Black Friday je svake godine prilika za povoljnu kupovinu na tisuće različitih brendova. Iako je Black Friday tradicionalno počeo samo kao jedan dan ispunjen brojnim popustima, ubrzo se proširio tako da traje cijeli vikend, a kod nekih čak i tjedan. Osim tehnologije, kućanskih aparata i namještaja, ozbiljne uštede moguće su i u beauty svijetu. Na našu sreću, neki od njih su nam već i dostupni. Black Friday je izvrsna šansa za opskrbljivanje omiljenim proizvodima za njegu kože za sebe, kao i božićnim poklonima za druge.

Black Friday će biti malo drugačiji ove godine jer je veća vjerojatnost da ćemo se preznojavati kod kuće pred kompjuterom u pokušaju da uhvatimo one proizvode koje već neko vrijeme želimo, nego da ćemo otići u shopping centar u gužvu. No, samo zato što neki možda neće imati uzbuđenje live kupovine, ne znači da ne vrijedi provjeriti koje su nam sve ponude dostupne virtualno. Neki od naših omiljenih brendova make upa, proizvoda za njegu kose, kože i noktiju, nude velike popuste. Kako biste mogli početi planirati svoju kupovinu i budžet, u nastavku doznajte koji popust nas posebno veseli. On i traje čak cijeli Black Friday tjedan!

Jedan od popusta kojem se najviše veselimo ovaj tjedan – Anzotica Cosmetics!

Anzotica Cosmetics je tvrtka koja nosi ime ilirske božice ljepote. Povodom božićne sezone donosi nam odlične popuste na Moja Oaza i Luxea proizvode za njegu kože. Poklon paketi Moja Oaza i Luxea činit će idealne božićne poklone jer su već prigodno zapakirani. Trenutno su vam dostupni po promo cijenama i uz besplatnu dostavu. K tome se, uz svaku narudžbu iznad 300 kn, na poklon dobiva Krema za ruke Jojoba&Neven. Od 23.11. do 30.11., povodom Black Friday tjedna, Anzotica Cosmetics vam donosi dodatnih 20% popusta na ukupnu kupovinu putem web shopa i na već snižene setove, poklon pakete i pojedine artikle. Setovi za njegu kože Moja Oaza i Luxea trenutno su povoljniji od pojedinačnih proizvoda, a činit će idealne poklone za druge, ali i za počastiti samog sebe. U nastavku možete vidjeti koji se sve setovi nalaze u ponudi.

Sve gore nabrojane pogodnosti vrijede za kupovinu putem web shopa, a pojedini proizvodi i poklon paketi se mogu kupiti i u ljekarnama gdje će povremeno tijekom studenog i prosinca biti aktualni popusti.

Luxea set za blistavu kožu lica Start+
Luxea set za blistavu kožu lica Trio+
Luxea set za blistavu kožu lica Max+
Luxea poklon paket
Moja Oaza set za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu lica
Moja Oaza set za problematičnu, masnu i mješovitu kožu lica
Moja Oaza set za trudnice i mame
Moja Oaza set za njegu tijela
Moja Oaza set za nju i njega
Moja Oaza poklon paket

Foto: Anzotica Cosmetics, Instagram Moja Oaza, Instagram Luxea

0