‘Live, love, rock!’ stil života je u srži najnovijeg i univerzalnog parfema kultnog brenda

‘Live, love, rock!’ stil života je u srži najnovijeg i univerzalnog parfema kultnog brenda

Bit brenda Zadig je raznoliko, ali ujedinjeno ‘pleme’ kojim upravlja joie de vivre, rock, glam i sloboda. Najnovija zamisao Cécilije Bönström, umjetničke direktorice brenda Zadig & Voltaire, je THIS IS US! – novi miris za nju, za njega, za nas. Jednom riječju on je univerzalni tj. unisex parfem koji mogu koristiti i žene i muškarci. Zadig ovim novim mirisom upotpunjuje THIS IS! kolekciju, koju su pokrenuli još 2016. godine. Ona nije određena spolom i godinama, ona je bez granica, a najnoviji THIS IS US! parfem je totem koji povezuje Zadig ‘pleme’.

Dizajn pakiranja #THE YELLOW TOUCH

Odmah se može primijetiti prelomljena strana stakla kao prepoznatljivo obilježje THIS IS! bočica. Međutim, možete zaboraviti na crno-bijelo pakiranje THIS IS HER! i THIS IS HIM! parfema. THIS IS US! poprima prozirno, kristalno bistro pakiranje koje crpi inspiraciju iz suvremene umjetnosti. Žuta pruga preko stakla, elektrificira ime brenda i mirisa. To je uistinu jedno osunčano i radosno pakiranje, a dostupno je u verzijama od 30, 50 i 100 mililitara.

Nezaboravan #SMELLS LIKE ZV CASHMERE miris

Miris je kreirala Mathilde Bijaoui. On je poput džempera od kašmira za vašu golu kožu. Sandalovina, koja je u bazi THIS IS HER! i THIS IS HIM! parfema, primamljivo pulsira u srcu ovog novog mirisa, a tu su i pačuli i vanilija koji su prepoznatljivi akordi brenda. Potom, poput iznenađenja, na vidjelo izlaze mirisne mošusne note. U srži, to je senzualni i eksplozivni miris u kojem sandalovina definitivno blista.

#BOOST YOUR MOOD Zadig & Voltaire Boosterima

Mathilde Bijaoui je osmislila i dva mirisna boostera. Osmišljeni su kako bi se kombinirali s THIS IS US! parfemima, ovisno o vašem raspoloženju. Možete odabrati THIS IS FREEDOM! čije note kanabisa i vetivera koji miriše na zemljane, korjenaste, drvenaste, pomalo začinske i izrazito zelene note, se isprepliću s egzotičnim ekstraktom Timura i biljnom svježinom ekstrakta zelenog čaja.

Tu je i THIS IS HAPPINESS! Osunčan i drvenast mirisni bljesak koji se vrti oko njihovih nota s potpisom – orcanox™ * i Jungle Essence™ coconut.

#MINI ZADIG za potpuno Zadig ‘pleme’

Ne bi to bilo pravo pleme bez mini Zadiga. Radi se o mirisnom THIS IS ME! parfemu za djecu. Njegovo pakiranje je istaknuto žutom munjom po kojoj se razlikuje od ostalih i privlači poglede. Njegov miris je svjež i sadrži note vanilije te vrlo utješnu mliječnu mirisnu senzaciju.

Foto: Zadig & Voltaire

Učitati još
Zatvori