Girls Can Do Anything je novi parfem koji ćete poželjeti isprobati ove jeseni

Girls Can Do Anything je novi parfem koji ćete
poželjeti isprobati ove jeseni

Revija francuske modne kuće Zadig & Voltaire, namijenjena sezoni jesen/zima 2017., prošle je godine poslala jasnu i glasnu poruku: Girls Can Do Anything. Da su djevojke i žene doista nezaustavljiva sila, brend je odlučio sugerirati istim sloganom kojeg sada nosi i najnoviji Zadig & Voltaire parfem. On nam stiže vrlo brzo, već u rujnu, i vjerujemo kako će baš svojim imenom Girls Can Do Anything, ali i reputacijom prijašnjih Zadig & Voltaire mirisa, nagovoriti mnoge od nas na isprobavanje.

Parfem nam poručuje da se oslobodimo nametnutih ograničenja i normi, da same donosimo odluke, da preuzmemo kontrolu i osvojimo teritorij za koji su nam rekli da ga ne možemo osvojiti. Snažna feministička poruka koja se veže uz novi miris otkriva nam Zadig & Voltaire ženu koja je istovremeno opuštena, elegantna i moderna, slobodnog duha i u kontroli vlastitih odluka. Nije joj strano posuđivati komade iz muške garderobe i činiti ih tako svojima, pa je i Girls Can Do Anything parfem u svojoj osnovi muški, no parfumer Quentin Bisch ga je reinventirao na ženstven način.

Girls Can Do Anything dolazi iz tipične obitelji muških mirisa koja se zove Fougère. Klasični muški miris sada je feminiziran, pun ekstrema i teško ukalupljiv u samo jednu kategoriju. Pun je kontrasta i istovremeno mističan, nevjerojatno privlačan. Francuski brend ga naziva olfaktornom emancipacijom, a najbolje ga je opisati kao mošusno drvenast miris. Karakteriziraju ga elegantni bergamot, sočna kruška i cvjetovi naranče u gornjim notama, popraćeni kremastom sandalovinom, puderastim ambroxide, bademastim tonka grahom i svilenkastim bijelim mošusom.

U prodaju u naše parfumerije stiže ovog rujna, u luksuznoj staklenoj bočici i varijantama od 30, 50 i 90 mililitara.

Foto: Zadig & Voltaire

Učitati još
Zatvori