Kolekcija YSL x Zoe Kravitz krije klasike koje svi trebamo u kozmetičkoj torbici

Kolekcija YSL x Zoe Kravitz krije klasike koje svi trebamo u kozmetičkoj torbici

YSL x Zoe Kravitz
@zoeisabellakravitz

Jedan od noviteta jesenske sezone koji se s nestrpljenjem očekivao je i make up kolekcija koju je Zoe Kravitz osmislila za YSL. Suradnja prekrasne glumice i zvijezde serije Big Little Lies i luksuzne modne i beauty kuće rezultirala je kolekcijom ruževa s paletom od šest nijansi. Radi se o tonovima koji se trebaju pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici jer je riječ o klasicima koji nikad ne izlaze iz mode. Nekoliko nijansi crvenih i nude ruževa dolazi s mat, shimmer i satenskim finishem, a svaki od ruževa visoko je pigmentiran te nakon apliciranja usne ostaju hidratizirane i mekane.

YSL x Zoe Kravitz
@zoeisabellakravitz

Zoe Kravitz rekla je kako je željela kolekciju započeti basic komadima, a za nude i crvene tonove kaže kako su temelj svake kozmetičke torbice, odnosno baza od koje se svaki make up look počinje graditi. Te dvije nijanse njezin su odabir za svaki dan, a željela je pronaći nijanse koje će odgovarati različitim tonovima kože, kao i različitim dobnim skupinama.

Bez obzira na to što su boje jako jednostavne, sami ruževi su vrlo posebni i specifični. Osim što dolaze u prekrasnoj ambalaži koju je proslavio kultni parfem YSL Opium, Zoe je svaki ruž nazvala po voljenoj osobi u svom životu pa je cijela kolekcija za nju jako osobna i intimna. Prvi lansirani ruž iz kolekcije bio je Arlene’s Nude, koji je dobio ime po Zoeinoj baki, a čini se kako je upravo on glumičin favorit. Upravo su obje bake, kao i majka Lisa Bonet, Zoei velika beauty inspiracija, a rekla je i kako je činjenica da je odrastala u njihovom društvu, uvelike oblikovala u to što je ona danas. Kolekcija YSL X Zoe Kravitz svojevrsna je posveta utjecajnim ženama koje su u Zoei potaknule samopouzdanje i izgradile karakter kakav danas ima.

YSL x Zoe Kravitz
YSL x Zoe Kravitz

Foto: Instagram, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori