YSL predstavlja novi parfem – Black Opium Extreme

Poznati brend Yves Saint Laurent Beauty predstavlja novi miris Black Opium Eau de Parfum Extreme. Novi miris preteča je klasiku Black Opium Eau de Parfum koji je izašao još 2014. godine, on je ujedno i prvi parfem u povijesti obogaćen notama crne kave u ženskom mirisu. Također ga krase note bijelog cvijeća i vanilije. Međutim, YSL Beauty otišao je korak dalje s mirisom Black Opium Extreme.

Kao i originalni klasik, Black Opium Extreme obogaćen je notom ekstremno crne kave, a miris je pojačan notama pačulija. Osim kave i pačulija možemo pronaći note crne vanilije, bijelog cvijeća i voća poput kruške, mandarine i limuna koji parfemu ujedno daju i osvježavajući miris.

Majstori parfumeri, a ujedno i tvorci originalnog Black Opium parfema – Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine i glavna parfumerka Marie Salamagne –otkrivaju što ih je nadahnulo za novu varijaciju: „Uranjanje u najekstremniju tamu noći, kada se ugase svjetla grada.” Upravo zbog toga pravi izbor za kampanju bila je Zoë Kravitz koja je vjeran ambasador YSL Beauty još od 2017. godine.

Foto: PR

1