Stiglo je i najnovije limited edition izdanje kultne Naked palete

Stiglo je i najnovije limited edition
izdanje kultne Naked palete

Od prve Naked palete koja je lansirana 2010. godine, svjedočili smo čitavom nizu Urban Decay proizvoda – od pudera do rumenila. Urban Decay je također nastavio s lansiranjem novih inačica svoje slavne palete sjenila, a ova najnovija je možda i najbolja dosad. Naked obitelj dobila je najnovijeg člana, a radi se o prvoj, u potpunosti veganskoj Naked paleti sjenila Wild West.

Prva ikad veganska Naked paleta

Wild West paleta sastoji se od 12 neutralnih nijansi koje su nadahnute pustinjom. Od nježne boje breskve, tople smeđe i metalik brončane do dubokih plavo-zelenih, nježnih tirkiznih i svjetlucavih nijansi, sve ih možete naći u ovoj limited edition paleti. Uz to, ona ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Sjenila, kao i njihovo pakiranje koje podsjeća na zmijsku kožu, su veganska. Čak je i kist veganski i cruelty-free. Paleta Wild West omogućava vam kreiranje lookova u impresivnim bojama zahvaljujući formulama sjenila koje su poput maslaca i lako se stapaju.

Brend se odlučio za zelene i smeđe koje podsjećaju na prirodni teren srednjeg zapadnog dijela SAD-a. Nijanse su nadahnute kalifornijskim pustinjama, drvećem Joshua i beskrajnim nebom. Kreirajte svoj vlastiti look kremastim mat, metallic i svjetlucavim nijansama ove limited edition Naked palete. Koristite njezine svestrane nijanse samostalno ili u slojevima, za stvaranje neograničenog broja lookova, od nježnih do onih upečatljivih.

Kako pospješiti dugotrajnost i intenzitet boja?

Koristite prvih šest toplih, neutralnih nijansi kao bazne i prijelazne boje. One izvrsno izgledaju i samostalno, za postizanje monokromatskog dnevnog looka. Na drugoj polovici palete nalazi se šest tamnijih, hladnih nijansi koje su idealne za postizanje dodatne dimenzije i dubine. One su odlične za to kad želite kreirati intenzivniji, večernji look. Istaknite oči metalik i svjetlucavim nijansama, a uz „Bud“ i „Tex“ dodajte dašak boje i kontrasta u plavim i zelenim tonovima.

Kako bi se pospješila dugotrajnost sjenila i postigao jači intenzitet boja, preporučuje se korištenje Urban Decay Eyeshadow Primer Potiona kao podloge. Za dodatni intenzitet i postojanost looka, uparite sjenilo s vodootpornom, dugotrajnom glide-on olovkom za oči, a završni look možete fiksirati jednim od All Nighter Setting Spray fiksatora za make up.

Urban Decay Naked Wild West Limited Edition paletu sjenila možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Urban Decay

Učitati još
Zatvori