Upoznajte Votivu – najnoviju tehnologiju liječenja ženskog intimnog zdravlja

Upoznajte Votivu – najnoviju tehnologiju liječenja ženskog intimnog zdravlja

Ranije nismo imali puno mogućnosti za poboljšanje intimnih problema žena koji se javljaju nakon poroda ili zbog starenja. Sada, s novim tehnologijama koje su na raspolaganju, žene imaju više mogućnosti za rješavanje nelagoda kao što su inkontinencija i smanjena ugoda tijekom intimnih odnosa. InMode tehnologija nam donosi sigurne i učinkovite tretmane za žensko intimno zdravlje. Tretmani su neinvazivni, sveobuhvatni te uključuju unutarnje i vanjske – vaginalno pomlađivanje.

Pomlađivanje ženskog intimnog područja donosi sa sobom bolju kvalitetu života

Votiva je potpuno neinvazivna RF tehnologija koja osigurava jednoliko i sigurno zagrijavanje opuštenog unutarnjeg vaginalnog tkiva. To rezultira njegovim remodeliranjem i zatezanjem te povećanjem tonusa mišića zdjelice uz vraćanje prirodne vlažnosti sluznice. Votiva uspješno rješava problem inkontinencije, koji je često prisutan kod žena nakon poroda, ali i uslijed drugih životnih promjena kao što su menopauza ili operacije. Isto tako, ona pomaže i kod bolnih spolnih odnosa koji su također česti kod novopečenih majki. Uz to, pomlađivanjem ženskog intimnog područja izravno se utječe i na samopouzdanje žene i donosi sa sobom bolju kvalitetu života.

Kako funkcionira Votiva?

Votivom se jednoliko i nježno zagrijava opušteno unutarnje vaginalno tkivo. To dovodi do zatezanja i povećanja tonusa mišića zdjelice, a samim time i pomlađivanja tkiva. Ova metoda potpuno je bezbolna, traje svega dvadesetak minuta, te prilikom izvođenja žena osjeća tek blago zagrijavanje tkiva. Sa zatezanjem tkiva i boljom prokrvljenošću poboljšava se i tonus mišića i samim time izravno se utječe na poboljšanje problema s inkontinencijo. Također, smanjuje se vaginalna suhoća i povećava osjetljivost intimnog područja. Kako je Votiva InMode tehnologija potpuno neinvazivna, odmah nakon tretmana možete se u potpunosti vratiti vašim dnevnim obavezama bez ikakvih popratnih nuspojava.

Votiva potiče organizam da sam proizvodi više kolagena upravo u intimnom području. Tijelo tako samo sebi pomaže i obnavlja se, a iako je određene pomake moguće uočiti odmah nakon tretmana, najveće promjene će se osjetiti iz tjedna u tjedan kako mišići zdjeličnog dna budu jačali. Kod žena koje imaju problem s inkontinencijom, ovisno o stanju, preporučuju se dva do tri tretmana Votiva InMode tehnologijom u periodu između 12 i 18 mjeseci. No, već kod prvog tretmana primjećuje se poboljšanje.

Nježno, neinvazivno i učinkovito do ženskog intimnog zdravlja samo u Lohuis Filipović Medical Group.
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman u Poliklinici Lohuis Filipović putem sigurnog online obrasca ili pozivom na telefonski broj +3851 2444646, a osoblje će vas kontaktirati u roku 24 sata te ponuditi termin koji vam najviše odgovara.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori