Napokon je stigao beauty brend Violette Serrat s neodoljivom linijom proizvoda

Napokon je stigao beauty brend Violette Serrat
s neodoljivom linijom proizvoda

Obožavamo nove beauty brendove, pogotovo kad ih kreiraju stručnjaci koji su i sami make up artisti. Tada znamo da je skoro nemoguće ostati razočaran njihovim proizvodima. Ovaj put se radi o zamisli pariške make up artistice Violette Serrat. Ona je rođena Parizu i odrasla u New Yorku, a radila je na snimanjima za Vogue, Dazed i W Magazine, da navedemo samo neke. No, možda ju najbolje poznajete po njezinim YouTube i Instagram make up tutorijalima. Na društvenim mrežama je prepoznatljiva po korisničkom imenu @violette_fr, koje je sada postalo i ime njezinog beauty brenda.

Violette_fr – ljepota je stil života!

Ne radi se o klasičnoj beauty liniji od 80 proizvoda, već o maloj kolekciji u kojoj možete naći sve što bi vam moglo zatrebati – od četke za suhi šampon Frange Puff i parfema Avec Amour, do univerzalnog highlightera Baume Shine te seruma u spreju Boum-Boum Milk. Naravno, kreirala je i ruževe kao što biste mogli očekivati, ali u formulama i teksturama koje će vas definitivno iznenaditi.

Naime, Violette nikada nije željela kreirati klasični beauty brend. Ona ljepotu vidi kao stil života, što znači da je ljepota ono što nosite na sebi, kao i ono kako njegujete tijelo iznutra te kako se osjećate. Ljepota je za nju holistička pa je tako i njezin brend oduvijek bio zamišljen kao lifestyle beauty brend. Kao takav, on predstavlja njezine strasti – od imena proizvoda koji su mješavina jedne francuske riječi u kombinaciji s engleskim izrazima, do cruelty-free i veganskih formula te održivih elemenata u pakiranjima. U nastavku možete vidjeti neke od top proizvoda.

Avec Amour Perfume Huile de Parfum
Baume Shine Complexion Universal Highlighter
Boum-Boum Milk Skincare All Over Cream Spray
Frange Puff Haircare Dry Shampoo Brush
Petal Bouche Matte Lips Matte Rose Petal Lips

Nažalost, dostaja je trenutno moguća samo na području SAD-a, Francuske, Velike Britanije i Kanade. No, proširit će svoju distribuciju na druge zemlje u bliskoj budućnosti. Možete ih i kontaktirati i javiti gdje biste željeli da se dostavljaju proizvodi slanjem e-maila na avecamour@violettefr.com. Detalje o violette_fr beauty proizvodima doznajte na linku.

Foto: Instagram, violette_fr

Učitati još
Zatvori