Victoria Beckham predstavila je svoj prvi serum za lice – što sve trebate znati o njemu?

Victoria Beckham predstavila je svoj prvi serum za lice – što sve trebate znati o njemu?

https://www.instagram.com/p/B5DZd-mn9UD/

Engleska dizajnerica Victoria Beckham je prošle godine u rujnu izbacila svoju liniju šminke zajedno sa suosnivačicom Sarah Creal. Kolekcija se sastojala od proizvoda za oči; palete, kremastih sjenila i olovke. Victoria je htjela brend koji će funkcionirati u skladu s okolišem, pa je cijeli brend clean što znači da se proizvodi ne testiraju na životinjama, sastojci nisu životinjskog podrijetla i sve je biorazgradivo.

“Želim kreirati rješenja za žene od glave do pete, izvana i iznutra. Radi se o stvaranju zajednice koja će se osjećati kao najbolja moguća verzija sebe.” napisala je Victoria na službenom Instagramu brenda.

https://www.instagram.com/p/B2XW_IeHw3G/

U studenom 2019. je lansirala svoj prvi skincare proizvod Cell Rejuvenating Priming Moisturizer u suradnji sa Augustinusom Baderom. Krema je namijenjena kao podloga prije nanošenja šminke, osvježenje preko šminke tijekom dana, a također ima efekt zatezanja kože. Bez obzira na cijenu, proizvod je postao favorit mnogih. Cijena proizvoda je $95 za 30 ml i $145 za 50 ml.

https://www.instagram.com/p/B6MaUNvHhwU/

Najnoviji proizvod je serum za kožu Cell Rejuvenating Power Serum kojeg je ponovno kreirala u suradnji sa Augustinusom Baderom. Najavila ga je kao proizvod za zdravu kožu nove generacije. Osmišljen je da se nanosi prije Cell Rejuvenating Priming Moisturizera. Serum štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, plave svjetlosti od laptopa, mobitela i gradskog smoga. Čini je zdravijom, svježijom, smanjuje crvenilo lica i obnavlja ju. Rezultat je snažnija, zdravija i transformirana koža. Cijena proizvoda je $210 za 30ml.

U Instagram videu bez pudera, Victoria je rekla da je ovo najbolji proizvod koji ćemo ikad koristiti i da definitivno može vidjeti razliku u veličini pora na nosu te linijama oko očiju. Također, i da proizvod daje sjaj koži bez šminke.

https://www.instagram.com/p/B8JaH_Cndh0/

Sve proizvode iz kolekcije možete naručiti ovdje.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram

Preporuka

Zatvori