Kultni parfemi dobili su najnovije izdanje koje priziva ljeto, sunce i more

Kultni parfemi dobili su najnovije izdanje
koje priziva ljeto, sunce i more

Vibes of Freedom je najnovije izdanje THIS IS HER! i THIS IS HIM! parfema. Više od same ideje i želje, ovi novi parfemi brenda Zadig&Voltaire nastali su iz goruće potrebe koja je plamtjela još tijekom lockdowna 2020. godine. Vibes of Freedom je poziv na bijeg. On je poput daška svježeg zraka koji vas ispunjava energijom i dopušta vašem umu da slobodno plovi. Vibes of Freedom slavi autentične trenutke, odmore, vikende na selu, uživanje uz more, a vibracije grada ustupaju mjesto vibracijama prirode. Jer Zadig&Voltaire žena i muškarac mogu bez grada, ali ne mogu odustati od svojih vibracija.

Cecilia Bönström pronašla je jedan pravi mali raj na zemlji i iz njega crpila svoju inspiraciju za Vibes of Freedom. Sve je počelo negdje na jugu Francuske, na ‘it’ odredištu koje svi znaju i gdje se okuplja samo crème de la crème. No, ovaj sićušni dio obale još nitko nije otkrio. Toliko je bila oduševljena ovim mjestom da ga je morala pokazati nekome, no nije htjela otkriti gdje se točno nalazi. Ipak ovdje vladaju beskrajni mirisi slobode koji su toliko intenzivno inspirirali Ceciliu.

Vibes of Freedom su poput pjenušavih i cvjetnih varijacija kultnih mirisa

Ovaj senzualni intenzitet u bočici je poput mirisnog suvenira koji svugdje možete nositi. THIS IS HER! utjelovljuje miris božura koji slatko cvjeta u svibnju. Poput cvjetnog povjetarca, nekako topao i hladan, s orijentalnim naglascima jasmina i ruže koji će vam zagolicati um, uz blistavu krušku i prepoznatljive akorde kreme od kestena – sve ove karakteristike čine ovaj parfem neodoljivim.

S druge strane, THIS IS HIM! Vibes of Freedom je pjenušava varijacija kultnog mirisa. Oduševit će vas provansalske note mandarine i lavande, koje kao da se kovitlaju na svježem povjetarcu. Tu je i gracioznost citrusa te snaga tamjana koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Uz to, pačuli i kardamom ovom mirisu pružaju spicy notu.

Oba nova Vibes of Freedom mirisa su naleti slobode i prava dvostruka poslastica koju su kreirale Sidonie Lancesseur i Nathalie Lorson. Zaštitna lica za najnovije izdanje Zadig&Voltaire mirisa su Edita Vilkeviciute, čiji vam je možda hod po pariškim modnim pistama već otprije poznat, i Mamadou Lo. On je također okretao glave na revijama svojim hipnotičkim pogledom i nježnom karizmom kojom vibrira. Idilično mjesto uz more zaslužilo je, ne samo savršene fotografije Freda Meylana, nego i izniman reklamni film. Video umjetnik Martin Fougerol je s lakoćom uhvatio duh ove čarobne lokacije i jedinstveni šarm Mamadoua i Edite. Poput pravog blaženstva za tijelo i um, najnoviji Zadig&Voltaire parfemi će vas ispuniti prekrasnim osjećajem da ste živi.

Cijena bočice od 50 ml, ženske verzije novog Zadig&Voltaire mirisa, je 630,00 kn, dok cijena bočice od 30 ml iznosi 435,00 kn. Za mušku verziju parfema bit će potrebno izdvojiti 661,00 kn za bočicu od 100 ml, a 475,00 kn za bočicu od 50 ml.

Foto: Zadig&Voltaire, Instagram

Učitati još
Zatvori