Versace ima novi posebni parfem. Dylan Purple nosit ćemo cijele jeseni i zime
Versace ima novi posebni parfem. Dylan Purple nosit ćemo cijele jeseni i zime

Versace ima novi posebni parfem. Dylan Purple
nosit ćemo cijele jeseni i zime

Modna kuća Versace, osim po odjevnim predmetima, poznata je i po svojim opojnim parfemima. Njihov slavni crni dijamant vrlo brzo nakon lansiranja postao je omiljeni miris mnogim ženama. Nakon njega su se pojavile i svjetlija i laganija izdanja koja su također osvojila mnoge. Sada su svojoj kolekciji dodali još jedan parfem koji će baš svatko prepoznati kada ga nanesete.

Novi Versace parfem je Dylan Purple koji je sasvim poseban jesenski parfem. Zašto poseban? Zato što kombinira mirisne note koje nužno ne povezujemo odmah s jeseni i hladnijim danima.

versace parfem

Versace novi parfem kombinacija je ljetnih i jesenskih nota

Dylan Purple je svijetao i elegantan miris. Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan.

Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial® i Pomarose®, oboje difuzni i snažni. Belambre® i Ambrofix™ pružaju uvjerljiv, elegantan živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide® potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

versace parfem

„Ovaj miris sam kreirao kao poziv na putovanje. Svjež, voćni i zarazni početak, kao posveta ledenim užicima Italije i njezinih kultnih citrusa. Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode. Ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac. Konačno, živopisno drveće i elegancija mošusa koji podsjećaju na zlatni i umirujući pijesak”, kaže Christophe Raynaud, parfumerist koji potpisuje novi Versace parfem.

versace parfem

Posebna bočica

Formula ovog parfema je veganska, a bočica priča posebnu priču. Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu.

Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

versace parfem

Versace novi parfem priziv beskrajno ljeto

Kampanja za Dylan Purple prenosi gledatelje u beskrajno ljeto, s protagonisticom Iris Law koja glumi u svojoj drugoj kampanji za brend nakon ovogodišnje kampanje La Vacanza. Redatelj Gordon Von Steiner stvara vizualni nastavak svoje prethodne režije

Miris se može pronaći u Martimex parfumerijama, na webshopu martimex.hr, u Muller poslovnicama i u Douglasu!

versace parfem
versace parfem
versace parfem
versace parfem

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori