Uskoro počinje najznačajniji regionalni kongres estetske medicine – TAMC
Uskoro počinje najznačajniji regionalni kongres estetske medicine – TAMC

Uskoro počinje najznačajniji regionalni
kongres estetske medicine – TAMC

U jednom od najljepših gradova na Mediteranu, prekrasnom Dubrovniku i ove nas godine očekuje TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, našeg najpoznatijeg estetskog liječnika dr. Nikole Milojevića.

Dr. Nikola Milojević

Jubilarno peto izdanje TAMC kongresa, održat će se u dubrovačkom hotelu Palace, od 6. – 8. listopada, a budući da se kongres u ovih pet godina isprofilirao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine, očekuje nas uistinu senzacionalan program.

Dr. Tapan Patel

Brojke kojima se ovaj kongres može pohvaliti impozantne su.  S gotovo 700 sudionika iz 40 zemalja i više od 30 sponzora TAMC se prometnuo u pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski liječnici i kirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije,  Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske,  Grčke, Egipta, Libanona, Indije  i Nizozemske.

Iz  Hrvatske i Srbije očekuje se oko 200 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine, ali i stomatologa.

Dr. Tatjana Pavičić

Predavači, kojih će biti više od 50 liječnički su “crème de la crème”, ako pričamo o dostignućima u području estetske medicine.  Neki od njih, kao primjerice Tapan Patel i Tatjana Pavičić (ujedno i predsjednik, odnosno potpredsjednica  znanstvenog odbora TAMC-a) ali i Jonathan SykesKoen de Boulle, Jani van Loghem, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank, najveće su zvijezde estetske medicine i kirurgije na svijetu. Njihova predavanja i iskustva koja će podijeliti sa sudionicima kongresa, nešto je što se uistinu ne propušta.

Dr. Peter Prendergast

Osim predavanja, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, lasere za lice, lifestyle i longevity session , ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici. Za sve estetske kirurge održat će se i veliki kirurški session.

Sve navedeno najbolji je dokaz kako kongres TAMC postaje jedna od go – to destinacija za estetske liječnike iz cijelog svijeta.

Ovaj kongres, za kojeg kažu da je edukativan, inovativan, ali i zabavan kao malo koji, održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskog društva estetske medicine, a podržan je i od strane važnih sponzora kao primjerice generalnog sponzora Allergana, koji će na TAMC- u održati dva velika simpozija. Velike će simpozije imati i Merz i Galderma, kao i mnogi drugi sponzori.

Edukacija će se na kongresu odvijati paralelno u dvije dvorane hotela Dubrovnik Palace, a vjerujemo da će se kroz ta tri dana razmijeniti sve ono što je u svijetu estetike neprocjenjivo, a to su znanja, iskustva, ali i ideje.

Dr. Jonathan M. Sykes

Kako TAMC nije poznat samo kao mjesto stjecanja i razmjene znanja, već i razmjene pozitivne energije, dobre zabave neće nedostajati, kao ni proteklih godina.

Osim velikog svečanog otvorenja, očekuje se i Cocktail networking event i TAMC gala večera na kojoj će se obilježiti 5 godina od prvog TAMC kongresa, a očekuju se i brojna iznenađenja.

Mirta Miler

Na svečanom će se otvorenju liječnicima koji podržavaju TAMC, a uživaju visoku reputaciju u svijetu estetske medicine, dodijeliti tradicionalne TAMC Academy Awards. Dobitnici su odabrani od strane znanstvenog odbora, a ove će se godine po prvi put dodijeliti i Lifetime achievement award i to jednoj od najsjajnijih zvijezda u povijesti estetske medicine.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na TAMC kongresu po povoljnijim uvjetima do 10. rujna, i vidimo se u listopadu, na najljepšem kongresu, u najljepšem Gradu na svijetu.

I svakako upamtite: “It is not a congress, it’s a TAMC!”

Foto: Mario Pavlović Mili i Studio Šesnić&Turković

Učitati još
Zatvori