Mini izdanje najpopularnije palete stiglo u Hrvatsku

Mini izdanje najpopularnije
palete stiglo u Hrvatsku

Objavu dijeli Beti (@makeupsessions)

U posljednjih nekoliko godina, Urban Decay Naked palete sjenila za oči postale su jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih klasika u beauty svijetu. Unutar jednostavnog pakiranja prve Naked palete nalazilo se dvanaest neutralnih nijansi sjenila za oči. Bolja, svestranija i nosivija od bilo koje palete koja se dotad nalazila na tržištu, Naked paleta oduševila je mnoge i postala jedan od beauty proizvoda koji su u nekoliko sati nestajali s polica beauty dućana i online shopova. Svaka sljedeća Naked paleta donosila je nove verzije obožavanog originala i uživala u jednakoj popularnost.

NAKED HEAT PALETA: NAJPOŽELJNIJI BEAUTY NOVITET

Objavu dijeli Beti (@makeupsessions)

Nakon njezinog puderastog i posljednjeg smokey izdanja koje je na police beauty dućana stiglo 2015. godine, Urban Decay je na oduševljenje brojnih fanova i beauty entuzijasta prošlo ljeto izbacio dvanaest novih nijansi unutar poznatog Naked pakiranja. Nakon samozatajne i kratke najave “Something hot is coming” koju je Urban Decay tek nekoliko sati prije izlaska nove palete objavio na svom Instagram profilu, stigla je Urban Decay Naked Heat paleta koja je izazvala očekivano oduševljenje i postala jednim od najpoželjnijih beauty noviteta u 2017. godini. I nekoliko mjeseci nakon, Naked Heat paleta još uvijek vlada beauty scenom, a brend Urban Decay je za sve njezine fanove sada pripremio novo, sasvim neočekivano osvježenje.

NOVO, MINI IZDANJE HEAT PALETE

Urban Decay Naked Petite Heat paleta

Za novu godinu brend Urban Decay pripremio je i novo izdanje Naked Heat palete koje ćete obožavati i uvijek nositi sa sobom. I dok originalna Naked Heat paleta donosi dvanaest raskošnih nijansi koje stvaraju bezbroj različitih make up lookova obojenih toplim bakrenim tonovima, novo izdanje donosi odgovor na potrebu za praktičnom paletom koju ćemo uvijek nositi sa sobom. Savršena za dnevnu torbu i putnu kozmetičku torbicu, nova Naked Petite Heat paleta donosi šest ključnih nijansi iz originalne Naked Heat palete. Od nježnih nude tonova do raskošnih bakrenih nijansi do duboke čokoladne boje, Naked Petite Heat  donosi sve što vam je potrebno kako bi stvorili jednostavni dnevni, ali i dramatični večernji look.

Brend Urban Decay krajem prošle godine stigao je u Hrvatsku u Müller parfumeriju na Trgu bana Josipa Jelačića gdje odsad možete pronaći i Naked Petite Heat paletu po cijeni od 215 kuna.

Foto: Instagram, Urban Decay

Učitati još
Zatvori