Kultna Urban Decay Naked paleta sjenila odlazi u prošlost

Pronaći dobar make up proizvod ponekad je izazov, zbog čega se provjereno dobrih i kvalitetnih proizvoda uvijek dobro držati na duge staze. A jedan od takvih proizvoda, s kojim ljubav i povjerenje doista traju na duge staze, bila je Urban Decay Naked paleta sjenila za oči. Namjerno kažemo bila, jer Urban Decay prošlog je tjedna najavio njeno povlačenje s tržišta, i tim joj povodom, na pomalo dramatičan način, čak organizirao i ‘sprovod’ u obliku videa na društvenim mrežama.

Urban Decay Naked paleta odlazi u povijest

Ova objava rastužila je mnoge obožavateljice brenda koje su bile vjerne originalnoj Naked paleti, paleti s kojom je sve započelo. Kako su nam otkrili iz samog brenda, Urban Decay je prvi u svijetu lansirao paletu sjenila i to je ta “NAKED” paleta nakon koje su kreirane i lansirane sve ostale Naked 2, 3, Smokey, Basics, Basics 2, Ultimate Basics i Naked Heat palete, koje su najkopiranije palete na svijetu. I doista, prije Urban Decaya, palete sjenila kakvima ih danas znamo nisu se mogle kupiti, a kako bi ipak malo ublažio nostalgiju zbog povlačenja, poznati je make up brend svojim obožavateljicama u Americi, Velikoj Britaniji i drugim tržištima omogućio da posljednje zalihe originalne Naked palete kupuju i sa 50% popusta, što se pokazalo odličnom prilikom za opskrbiti se paletama i spremiti ih u rezervu.

Ako želite posjedovati ovaj skoro pa komadić povijesti, sugeriramo da posjetite zagrebačku Mueller poslovnicu na Trgu bana Jelačića gdje je moguće kupiti Urban Decay proizvode i nabavite posljednje primjerke Naked palete. A jedan ovakav kraj, ujedno je i početak, jer kad otkrijete sve nove palete koje je brend lansirao u posljednje vrijeme, sigurno ćete pronaći neke nove favorite.

Foto: Instagram

0