Novi 3-u-1 make up proizvod koji ćete voljeti i uvijek nositi sa sobom

Većina ne može zamisliti make up rutinu bez da ne nanese rumenilo, proizvod za konturiranje i highlighter. Mnogi stručnjaci smatraju da teške konture nisu za svaki dan jer na sunčevom svijetlu izgledaju pomalo groteskno i neprirodno.

Rumenilo je proizvod koji se koristi otkad se šminka otkrila. U Staroj Grčkoj su žene jagode i slično bobičasto voće koristile kako bi dale boje svom tenu i usnama.

Oblik stavljanja rumenila na lice mijenjao se kroz godine pa se tako u 50-ima koristilo na sculpting način, u 60-ima se stavljao samo na jagodice, a u 80-ima se spajao sa sjenilom na očima. Highlighter dolazi u puno različitih finisha, od onih jakih do jako prirodnih, toliko da se zapitate ima li osoba uopće highlighter. Profesionalni šminkeri su podijeljeni kod načina korištenja highlightera; jedni stave veću količinu, dok drugi smatraju da je manje više.

Urban Decay ima sve na jednom mjestu

Rumenilo daje svježinu, konture dubinu, a highlighter sjaj licu. Novi proizvod Urbana Decaya ima sve navedeno u jednoj kompaktnoj paleti. Također, lakše je kad se sve nalazi na jednom mjestu. Proizvod je odličan zato što ne zauzima puno mjesta u kozmetičkoj torbici, pa je dobar izbor za putovanja. Prah je fino mljeven tako da se nanosi ujednačeno i glatko, a zbog postojanosti od 14 sati nema potrebe za ponovnim apliciranjem proizvoda na lice. Paleta se ne treba koristiti samo za lice, već i za oči. Stavljanjem istih nijansi na obraze i oči, lice dobiva svježinu i postižete takozvani monochromatic look koji je jedan od najpoželjnijih ove sezone.

Paleta dolazi u 3 nijanse pa može koristit na različitim tonovima kože.

Tekst: Lea Jajaš

Foto: PR, Feel Unique

0