Nova Urban Decay paleta o kojoj svi pričaju stigla je u Hrvatsku

Nova Urban Decay paleta o kojoj svi
pričaju stigla je u Hrvatsku

U posljednjih nekoliko godina, Urban Decay palete sjenila za oči postale su klasikom beauty svijeta. Unutar jednostavnog pakiranja prve Naked palete koja je u trenutku osvojila beauty svijet i sve ljubitelje make upa nalazilo se dvanaest neutralnih nijansi sjenila za oči. Bolja, svestranija i nosivija od bilo koje palete koja se dotad nalazila na tržištu, Naked paleta postala je jedan od beauty proizvoda koji su u nekoliko sati nestajali s polica beauty dućana i online shopova. Svaka sljedeća Naked paleta donosila je nove verzije obožavanog originala i uživala u jednakoj popularnosti. Uz Naked liniju, Urban Decay kroz godine je ponudio još nekoliko odličnih paleta sjenila i postao brend kojem se uvijek okrećemo u potrazi za onom savršenom paletom.

Nakon posljednje Naked Heat palete koja nas je osvojila toplim bakrenim tonovima, Urban Decay svoje obožavatelje iznenadio je još jednom odličnom paletom o kojoj se već priča.

URBAN DECAY BACKTALK PALETA

Backtalk je najnovija Urban Decay paleta koja unutar prepoznatljivog pakiranja donosi neočekivano iznenađenje. U predivnim nijansama ružičaste boje, Backtalk paleta donosi spoj palete sjenila i palete rumenila. Između dvije palete koje će stvoriti savršeni istovremeno romantični i trendi monokromni make up look za proljeće i ljeto krije se dvostrano zrcalo koje lako možete i izvaditi iz palete. Uz četiri rumenila koja stvaraju baš svaku nijansu koju zapravo možete poželjeti, druga strana palete donosi osam neodoljivih sjenila koja započinju u nježnim puderastim tonovima s mat finišom i završavaju u raskošnim tamno ružičastim i smeđim tonovima obogaćenim sa sitnim shimmerom.

Urban Decay Backtalk paleta sada je dostupna i u Hrvatskoj te je možete pronaći u Müller parfumeriji u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića.

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

@urbandecaycosmetics

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori