Novi puder za savršenu ravnotežu prirodnog osjećaja na koži i dobre prekrivne moći

ultra la teint velvet

Budući da se ljeto bliži kraju, vraćamo se konkretnijem make upu na licu te lagane i prozračne proizvode mijenjamo težim formulama koje su namijenjene hladnijoj sezoni. Jedan od proizvoda koji će se pronaći na popisu novih proizvoda koje želimo isprobati je i Chanelov puder Ultra La Teint Velvet. Riječ je zapravo o puder Perfection Lumiere Velvet koji postaje Ultra Le Teint Velvet, a istoj formuli i postojećim devet nijansi dodano je još šest novih. Puder je lagane teksture, a nakon nanošenja koža će izgledati glatko i uravnoteženo, a ostavlja mat finish. Ipak, pritom se neće pojaviti cakey efekt jer Ultra Le Teint Velvet ima savršeno uravnoteženu formulu između svježine i mat efekta, između dobre pokrivnosti te prirodnog izgleda, kao i dugotrajnosti te prirodnog osjećaja na licu.

ultra la teint velvet

U središtu formule nalazi se Perfect Skin Affinity kompleks, odnosno formula koja se prilagođava svakoj točki na koži lica pa puder na licu ne stvara osjećaj maske, nego je nevidljiv i ugodan. Prekriva nepravilnosti, nego izjednačava ten i zaglađuje kožu, a zahvaljujući dugotrajnoj formuli, trajat će od jutra do mraka. Veliki plus pudera je što se koža tijekom dana neće zamastiti, nego formula pomaže u apsorpciji sebuma.

ultra la teint velvet

Iz Chanela kažu kako je puder najbolje nanijeti vrhovima prstiju, od sredine lica prema van, a tekstura pudera je takva da on lagano klizi po koži i stvara besprijekoran i uravnotežen ten.

Foto: Chanel

1