U petak počinju Dani ljepote i fitnessa

U petak počinju Dani ljepote i fitnessa

dani-ljepote-i-fitnessa-3

Od 09. do 11. ožujka 2018. u Zagrebu će trajati još jedno, jubilarno dvadeseto, izdanje manifestacije Dani ljepote i fitnessa. Sajam je otvoren i posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, inovacijama na tržištu i predstavlja izvrsnu platformu za beauty, nail, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

FASHION FUSION FAIR ZAGREB

FASHION FUSION / FAIR je novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma, Viktora Drage, pokretača domaće modne scene i razvoja domaćih modnih brendova koji su svojim radom obilježili proteklih 15 godina medijske scene.

Tim okupljenih stručnjaka na projektu zadao si je u cilj vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova kao mjesta razmjene informacija, poslovnih suradnji, pokretača razvoja gospodarstva i brandiranja Hrvatske kao mjesta pozitivnog ozračja za sve vrste poslovanja unutar lifestyle i modnih i pratećih događanja.

TOTAL LOOK SHOW – live frizerski show

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano, ambasadori frizerske akademije, predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje.

dani-ljepote-i-fitnessa

NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove se godine održat će se međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju „Love animals“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema.

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu, japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina.

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

dani-ljepote-i-fitnessa-2

FITNESS

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina. Svoja znanja polaznici će moći obogatiti brojnim prezentacijama i masterclass seminarima iz fitness svijeta, a otvorit će se i uvijek aktualne teme zdrave prehrane, treninga za vrhunske sportaše i važnosti bavljenja fizičkom aktivnosti kod djece.

Održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana. Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna. Sve detalje doznajte na službenoj stranici.

Učitati još
Zatvori