Twilly d’Hermès parfem bio nam je potpuno otkriće, a sada je dobio nasljednika

Twilly d’Hermès parfem bio nam je potpuno otkriće, a sada je dobio nasljednika

Ako bismo morale izabrati parfem koji nas je u potpunosti očarao i šarmirao u posljednjih nekoliko godina, titulu pobjednika svakako bi odnio Twilly d’Hermès Eau de Parfum. Iza šarmantnog pakiranja s crnim šeširićem ‘na glavi’ našao se ovaj izazovan cvjetni miris, propleten intenzivnim đumbirom i senzualnom tuberozom. Inspiriran slavnim svilenim maramama kuće Hermès, oduševio nas je specifičnom kompozicijom, ali prije svega dugotrajnošću mirisa na koži. Ovo je jedan od onih parfema koje biste mogli i dalje osjetiti na koži čak i nakon tuširanja.

Twilly d’Hermès Eau Poivrée

Dvije godine kasnije, Twilly d’Hermès Eau de Parfum dobiva svog mirisnog nasljednika, a njegovo je ime Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum. Iza parfema stoji Christine Nagel, nos modne kuće Hermès, koja je ovo novo poglavlje mirisne priče Twilly d’Hermès zamislila s vibrantnim ružičastim paprom u gornjim notama, delikatnom ružom u srednjim notama i elegantnim pačulijem u samoj bazi.

Parfem se već nalazi u prodaji u hrvatskim parfumerijama i dolazi u prepoznatljivoj četvrtastoj bočici s crnim čepom, a cijena mu iznosi 459 kuna za 30ml, 715 kuna za 50ml i 979 kuna za 85ml.

Foto: Hermès

Učitati još
Zatvori