Inovacija za rješavanje bora dolazi u najljepšem zlatnom ruhu

Inovacija za rješavanje bora dolazi u
najljepšem zlatnom ruhu

Koja je vaša najveća briga kad se radi o koži vašeg lica? Je li to nedovoljna hidratacija, rješavanje problema pretjeranog lučenja sebuma ili možda mrljice koje nikako da nestanu? Osim toga, pretpostavljamo da su mnogima fine linije i bore visoko na ljestvici ‘nedostataka’ s kojima se svakodnevno bore. One nam s godinama sve više i više dolaze do izražaja, a ako ne vodimo adekvatnu brigu o koži lica, može doći i do vidljivih, preuranjenih znakova starenja čiju pojavu definitivno želimo usporiti, ako ne i zaustaviti. Srećom, jedno odlično rješenje kreirao je brend TriPollar.

TriPollar STOP VX GOLD pomoći će vam eliminirati znakove starenja

Oprostite se od bora i opuštene kože uz najluksuzniji uređaj ikad. 24-karatne pozlaćene elektrode, zlatni gel za obradu i elegantni zlatni poklopac ovaj uređaj predstavljaju u najboljem izdanju. TriPollar STOP VX GOLD kombinira snagu Multi-RF i DMA tehnologija za preoblikovanje vaših crta lica i zaglađivanje kože.

Multi-RF tehnologija koristi izmjenu radiofrekvencijskih valova, ravnomjerno raspoređujući toplinu u dermis sloju kako bi stimulirala proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana. Rezultat je zaglađena koža uz smanjene bore i fine linije. Tu je i termalno mapiranje kao najnovija inovacija RF-a. Ono osigurava najosobniji tretman, pružajući najtočniju temperaturu za najbolje rezultate. DMA tehnologija cilja različite slojeve mišića, učinkovito povećavajući gustoću mišića i volumen dugoročno.

Zahvaljujući ove dvije inovativne tehnologije koje rade sinkronizirano, ovaj uređaj pruža nevjerojatne rezultate koji preoblikuju i toniraju crte lica kao što su kontura čeljusti, punašna i zategnuta opuštena koža, uz smanjenje bora. Za optimalne i odmah vidljive rezultate ne morate odlaziti u salone, već ih možete postići u udobnosti vlastitog doma.

TriPollar STOP VX GOLD možete kupiti putem Rox Beauty web shopa ili u njihovoj poslovnici u Zagrebu, u Ilici 54.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori