Journal Beauty Week darivanje: Osvojite tretman puder obrva u Manuela Picard salonu

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite tretman puder obrva u Manuela Picard salonu

puder obrve Manuela Picard Journal Beauty Week

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover. Nakon toga ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama. K tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – baš na vrijeme za ljeto! Naše četvrto darivanje po redu uključuje tretman puder obrva u salonu Manuela Picard.

Puder obrve – hit tretman za prirodno punije obrve

Radi se o vrsti trajne šminke koja odlično i vrlo prirodno imitira izgled sjenila ili sjenčanja na vašim obrvama. Ova nova tehnika je idealna za sve. Tako ju mogu isprobati i one koji žele svoje prirodne obrve malo naglasiti i ”posjenčati”, ali i one koje žele dramatičnije, tamnije i deblje obrve. Efekt traje od jedne do dvije godine, ovisno o vašoj koži. Naime, ako imate masnu kožu, boja će se brže razgraditi. Ova tehnika idealna je i ako niste kandidat za microblading, za masnije tipove kože, kao i za one koje već dugi niz godina rade microblading.

Nakon tretmana puder obrva vrlo je važno držati se uputa kako bi vaše obrve bile savršene. Isto tako, nakon tretmana se obrve mogu čini vrlo tamno, pomalo neprirodno, no već nakon tjedan dana polako dobivaju željenu boju, a krajnji i dugotrajan efekt vidjet će se nakon 6 do 8 tjedana nakon drugog iscrtavanja tj. korekcije. Uz to, važno je napomenuti da se tretman puder obrva ne preporučuje tijekom trudnoće i za vrijeme dojenja, ako ste na antibioticima, terapiji Roaccutane kapsulama ili nekim drugim lijekovima koji imaju direktan efekt na promjene na koži, za vrijeme kemoterapije ili odmah nakon zadnjeg tretmana te na osobama mlađim od 18 godina. U nastavku otkrijte kako možete osvojiti tretman puder obrva u Manuela Picard salonu.

Journal x Manuela Picard giveaway

Jedna dobitnica ima priliku osvojiti puder obrve u salonu Manuela Picard. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj beauty tretman:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @manuela.picard.beauty Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovom beauty tretmanu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 17. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Igramo se ispod ove objave:

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je Karmela Mašić. Čestitamo!

Foto: IMax Tree, Profimedia, Instagram, Manuela Picard

Učitati još
Zatvori