Najslađi i najmirisniji drogerijski brend ima nove proizvode

Drogerijska beauty scena iz godine u godinu postaje sve bolje i raskošnija. Od novih i inovativnih formula do pomno osmišljenog, sve privlačnijeg dizajna pakiranja koje plijeni pažnju s police i osvaja na prvi pogled, drogerijski brendovi su u posljednjih nekoliko godina doživjeli pravu malu renesansu i ponudili proizvode koji su ne samo onaj pristupačniji izbor, već i naš apsolutni beauty favoriti. Njemački kozmetički brend Treaclemoon je jedan od brendova koji ste zasigurno već primijetili na policama omiljene drogerije.

Svaki Treaclemoon proizvod stvara neodoljivi spoj istovremeno jednostavnog i efektnog dizajna koji će vas osvojiti na prvi pogled, ugodnog mirisa te nježne i njegujuće formule čiji će vas rezultati oduševiti već nakon prvog korištenja. Nakon coconut linije koje donosi prozračni, ljetni miris kokosa i njegujuće djelovanje kokosovog ulja, slatke i neodoljive raspberry linije s mirisom maline, vanilla i shea linija koje su oduševile sve ljubitelje iznimno hidratantnih formula i nježnih, neutralnih mirisa, u Hrvatsku su stigle dvije nove Treaclemoon linije koje će vas, baš poput svih prethodnih, instantno osvojiti i oduševiti.

NOVI, NEODOLJIVI TREACLEMOON PROIZVODI

Brend Treaclemoon je postao sinonim za najslađe i najnježnije proizvode za njegu tijela. Njegove brojne hrvatske obožavatelje oduševit će vijest da su na police svih dm drogerija već stigle dvije nove linije popularnog njemačkog brenda. Iako se tri nova Treaclemoon proizvoda na policama dm prodavaonica ističu jednakim njegujućim formulama, njihovi neodoljivi mirisi se bitno razlikuju.

Za posljednje zimske dane, gel za tuširanje s mirisom cimeta bit će savršeni dodatak vašoj svakodnevnoj beauty rutini. Osim kao za tuširanje, ovaj bogati i kremasti gel iz Warm Cinnamon Nights linije možete pretvoriti i u mirišljavu kupku za hladne zimske večeri. Prve proljetne dane osvježit će gel za tuširanje i piling za tijelo iz druge linije. Miris koji podsjeća na dane kada smo opijeni toplinom zraka i jarkim bojama neba pretočen je u Wild Cherry Magic gel za tuširanje i nježni piling za tijelo unijet će proljeće u našu beauty rutinu i prije samog početka proljeća. Bogata pjena i tekstura gela savršeno se nadopunjuju s nježnim pilingom za neodoljivo glatku i baršunasto meku kožu.

Nove proizvode njemačkog kozmetičkog brenda Treaclemoon možete pronaći u svim dm prodavaonicama po vrlo pristupačnim cijenama od 29,90 kuna koliko ćete morati izdvojiti za gelove za tuširanje i 27,90 kuna kolika je cijena odličnog pilinga za tijelo.

treaclemoon proljeće 2018.

Treaclemoon

treaclemoon proljeće 2018.

Treaclemoon

treaclemoon proljeće 2018.

Treaclemoon

Foto: Instagram, Treaclemoon

0