Hrvatske nogometašice svoje su trenirke zamijenile glamuroznijim lookovima – evo zašto

Kampanjom Pink & Proud essence promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje essence želi naglasiti da essence pink boja za essence nije samo boja, to je ponos, raznolikost, strast i veliki snovi. Kroz suradnju sa ŽNK Dinamo brand essence želi dodatno prenijeti poruke brenda jer je sport područje gdje mladi stječu samopouzdanje, hrabrost i vjeru u sebe. Cijela priča je počela na inicijativu make up brenda essence kao generalnog sponzora projekta. essence je make up brend koji nas sve prati od prvih make up koraka. Svi imamo bar jednu essence maskaru ili barem jedan essence lak za nokte u svojoj make up torbici. Ljepota brenda essence je u tome da je šminkanje zabava i igra. essence je zaigran brend koji budi djevojčicu u svakoj ženi te je zbog svoje vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene uvijek rado biran. Zato je essence broj jedan europski kozmetički brend.

Pink & Proud kampanjom žele postići to da se svaka žena osjeća dobro u svojoj koži

essence se trudi da proizvodi u sebi nemaju sastojke koji su testirani na životinjama, da su veganski i bez štetnih sastojaka kao što su PEG spojevi, mikroplastične čestice, parabeni. essence brine za ljude, životinje i okoliš. Uz essence Pink & Proud kampanju brend želi osvijestiti individualnost i samoprihvaćanje kako bi se svaka djevojka i žena osjećala dobro u svojoj koži.

Za mlade djevojke i dječake često se čini da su životi drugih puno glamurozniji. Sebe i svoj izgled uspoređuju s ljudima koje često znaju samo s Instagrama ili TikToka. Zato su individualnost i samoprihvaćanje važne i presudne vrijednosti. Djevojke u nogometu izvrstan su primjer snage, a istovremeno ženstvenosti i ljepote. Upravo to pokazale su i u ovom slučaju. Mlade su hrvatske nogometašice za ovu kampanju iz svojih udobnih trenirki uskočile u nešto glamuroznija, elegantna izdanja te su stale pred fotografski objektiv fotografkinje Matee Smolčić Senčar, za magazin Ljepota & Zdravlje pokazavši da one uistinu mogu biti sve – i vrsne nogometašice na sportskom terenu, ali i elegantne mlade žene s velikim ambicijama izvan njega.

Mlade žene iz ŽNK Dinamo oličenje su ustrajnosti i snage

Bez obzira na to u kojem se izdanju nalazile, sportskom ili glamuroznom, mlade žene iz Ženskog nogometnog kluba Dinamo oličenje su ustrajnosti i snage, prave Pink & Proud junakinje. I zato nam je drago što prisustvom na ovom projektu i želimo naglasiti BE PROUD. BE POWERFUL. BE PINK poruke: Ništa te ne može spriječiti kada vjeruješ u sebe. Individualnost je sjajna. Kao što si i ti #pinkandproud.

Fotografije: Matea Smolčić Senčar

Styling: Ivan Friščić

Make-Up: Petra Sever

Frizure: Katica Topčić

Asistentica Make-Upa: Samanta Mihaela Šafran

0