Nasljednik kultnog Touche Éclata je ovaj tekući puder

Nasljednik kultnog Touche Éclata
je ovaj tekući puder

YSL Beauty

Touche Éclat, kultni spoj korektora i highlightera koji se do danas barem jednom našao u kozmetičkim torbicama milijuna žena, početkom godine dobio je svog nasljednika, koji je stigao i na naše tržište. YSL Beauté predstavio je Touche Éclat All-In-One Glow Foundation, tekući puder koji obogaćuje kolekciju Touche Éclat i ide ukorak sa svim potrebama modernih djevojaka i žena.

YSL Beauty3

Ovaj tekući puder vodi ih od posla do zabave, od jutra do večeri i kroz sve njihove aktivnosti, a Touche Éclat All-In-One Glow Foundation pritom se brine da blistaju u svim prigodama. Njegova tajna krije se u vodi: nova pametna formula donosi prvu YSL teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizirajući kožu i dajući joj baršunast sjaj.

Touche Éclat All-In-One Glow Foundation formula

U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu. Formula proizvoda lako se razmazuje i još lakše stapa s kožom, prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži ‘magličast’ finiš koji je čini zadivljujuće blistavom.

YSL Beauty2

Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu, bez masnih tragova i neprirodnog sjaja. Puder dolazi i sa zaštitnim faktorom SPF 30, a cijena mu iznosi 384 kune.

Foto: YSL Beauté, Instagram

Učitati još
Zatvori