Parfem Fucking Fabulous Toma Forda napokon i u Hrvatskoj

Parfem Fucking Fabulous Toma Forda
napokon i u Hrvatskoj

Malo koji parfem izazvao je takvu pozornost u posljednje vrijeme, kao što je to uspjelo mirisu Fucking Fabulous dizajnera Toma Forda, koji je i prije nego je izašao u prodaju izazvao ogroman hype među modnom i beauty publikom. Zanimljivo je da je prvi put predstavljen u rujnu prošle godine, na reviji Toma Forda za proljeće/ljeto 2018., koju je dizajner održao u New Yorku. Modna elita koja je došla pogledati njegov modni show, imala je priliku isprobati i taj novi parfem, koji je toliko osvojio okupljene, da se brzo stvorila fama kako Ford na scenu izlazi s novim genijalnim mirisom. Čak je i naslov, u duhu Fordove provokacije, zagolicao maštu mnogih i zvijezda društvenih mreža je rođena.

Gledajući sve te Instagram fotografije influencerica koje su vani upoznavale miris i iskustva o njemu dijelile sa svojim followerima, nestrpljenje da ga dočekamo i kod nas u Hrvatskoj sve više je raslo. I sada napokon imamo sjajne vijesti – nakon prve faze limitirane distribucije koja je uključivala najveća tržišta Toma Forda u svijetu, parfem Fucking Fabulous stigao je i kod nas! Dio je ekskluzivne Private Blend kolekcije, a od danas je dostupan ekskluzivno u Douglas parfumeriji u Arena centru po cijeni od 2.273kn (50ml).

Fucking Fabulous svrstava se u orijentalne kožne mirise, a da ogroman interes za ovaj parfem postoji i u Hrvatskoj, dokazuje lista čekanja u Douglas parfumeriji, koja se stvorila daleko prije njegova dolaska na domaće police. Stoga, preporučamo da već danas posjetite Douglas želite li uloviti ovaj parfem – vjerujemo kako će biti razgrabljen!

 

Foto: Tom Ford

Učitati još
Zatvori