Uskoro počinje Tjedan ljepote

Uskoro počinje Tjedan ljepote

TLJ cover

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske petu godinu za redom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone.

Tjedan ljepote

Cijeli projekt je i ove godine prožet humanitarnom notom pa će dio sredstava biti doniran Dječjem domu Zagreb – domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.
Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 12. do 17. veljače 2018. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske (Baška Voda, Bjelovar, Dubrovnik, Osijek, Pula, Metković, Požega, Rijeka, Split, Zagreb,…).

Preko 60 kozmetičkih salona u navedenom će razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim.
Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme!

TLJ profilna

Popis gradova i salona možete naći na službenoj web stranici Tjedna ljepote, a događaj možete pratiti putem Facebook stranice i Instagram profila. Za više informacija javite se na [email protected].

Učitati još
Zatvori