Najljepši novi cvjetni parfem kojeg ćete isprobati ovog proljeća

Najljepši novi cvjetni parfem kojeg
ćete isprobati ovog proljeća

Proljeće samo što nije pokucalo na naša vrata, a u moru parfemskih noviteta koji su ovih dana ukrasili police domaćih parfumerija, mi smo pronašle i izdvojile neospornog favorita.

Riječ je o novom parfemu poznate modne i parfemske kuće Zadig & Voltaire, koji nastavlja stopama svojih uspješnih prethodnika. Svatko tko ih je dosad isprobao, u njih se najčešće i zaljubio, a to se nama dogodilo već s prvim mirisom u ovoj parfemskoj obitelji, pod imenom This is Her!

Parfem o kojem vam danas pišemo najnoviji je nasljednik ovog kultnog favorita i predstavlja novo poglavlje This is Her! mirisne obitelji. Radi se o Eau de Parfumu pod imenom This is Her! Vibes of Freedom, a kao što mu sam naziv govori, on svojom mirisnom kompozicijom predstavlja dašak slobode i svježine.

This is Her! Vibes of Freedom

Parfem je kreirala Sidonie Lancesseur, i to kao svježu i cvjetnu harmoniju pozitive i dobrih vibracija. Mirisne note čine božur, kruška, jasmin, ruža, pa čak i kesten, a čitava kompozicija djeluje kao stvorena za tople proljetne i ljetne dane, kada se osjećamo potpuno nesputane i svoje. Ideja parfema je probuditi pozitivne vibracije, a ovaj rascvjetali miris, ako se pita nas, bit će uvjerljivi favorit toplije sezone!

Pronaći ga možete u našim parfumerijama, po cijeni od 435,00 kuna za 30 ml i 630,00 kuna za 50 ml.

Foto: Zadig & Voltaire

Učitati još
Zatvori