Stigla je hidratantna krema koja će biti pravi game changer i vaša koža će ju obožavati

Stigla je hidratantna krema koja će biti pravi game changer i vaša koža će ju obožavati

U slučaju da ste u potrazi za novom hidratantnom kremom koja bi vašu dnevnu rutinu učinila još boljom, imamo dobre vijesti za vas. Augustinus Bader, skincare brend koji obožavaju celebrity dame, vizažisti i beauty insajderice, upravo je dodao najnoviji proizvod svojoj kolekciji. Naime, njihovoj postavi kultnih bestsellera pridružuje se The Ultimate Soothing Cream.

Radi se o veganskoj, nemasnoj hidratantnoj kremi koja je hipoalergena. To svojstvo ju čini sigurnom za korištenje čak i na najosjetljivijoj, reaktivnoj ili upaljenoj koži. Augustinus Bader je brend koji je globalno priznat kao jedan od najboljih skincare brendova. Njihovi proizvodi sadrže prepoznatljiv, patentirani sastojak TFC8® koji svaku formulu čini jedinstvenom i neponovljivom. Ova nova ultra bogata, hidratantna krema poslužit će vam kao idealni saveznik za oporavak kože od ekstremne suhoće, upale i iritacije. Uz to, ona pomaže u obnovi zaštitne barijere kože za postizanje njezinog dugoročnog zdravlja i elastičnosti.

Usavršena tehnologija za umirivanje kože

Ovu hidratantnu kremu za lice podupire preko 30 godina istraživanja i biomedicinskih inovacija. U njezinoj intenzivno umirujućoj formuli nalazi se pobjednička inovacija koja kombinira patentiranu TFC8® tehnologiju Augustinusa Badera s prirodnim spasiteljima kože. Među njima se nalazi ulje noćurka, niacinamid, vitamin B5 i ulje crnog kima. Bogata, ali brzo upijajuća, nemasna i nekomedogena, ova vrhunska umirujuća krema prepuna je protuupalnih i antibakterijskih sastojaka te emolijensa za trenutno olakšanje. Svi ovi sastojci pomažu koži u obnovi njezine otpornost na vanjske stresne faktore i ojačavanju zaštitne funkcije barijere. Cilj joj je oživljavanje nadražene kože za vraćanje svježeg i zdravog sjaja.

Vaša će koža obožavati The Ultimate Soothing Cream tijekom cijele godine

Formula The Ultimate Soothing Cream razvijena je za osjetljivu, reaktivnu i upaljenu kožu ili kožu koja je na bilo koji drugi način pod stresom. Ovi problemi su nezaobilazni tijekom hladnih, suhih ili ekstremnih vremenskih uvjeta. Njezine dubinski hidratantne kvalitete možete koristiti tijekom cijele godine ili prema potrebama vašeg tena. Formula kreme je učinkovita, clean, 100% veganska i bez glutena, GMO-a, parabena, silikona, mirisa, SLS-a, SLES-a, teških metala, talka i mineralnih ulja.

Tijekom rigoroznih 12-tjednih kliničkih ispitivanja, ova je krema mjerljivo poboljšala hidrataciju kože za 188,47%, a ten je izgledao ujednačenije za čak 325,93%. Uz to, 100% sudionika složilo se da je The Ultimate Soothing Cream trenutno smiruje vidljive znakove iritacije.

The Ultimate Soothing Cream možete nabaviti u The Labu.

Foto: Instagram, Augustinus Bader

Učitati još
Zatvori