Retinol najboljeg skincare brenda na svijetu odsad je dostupan i u Zagrebu
Retinol najboljeg skincare brenda na svijetu odsad je dostupan i u Zagrebu

Retinol najboljeg skincare brenda na svijetu
odsad je dostupan i u Zagrebu

Retinol je danas jedan od najpopularnijih sastojaka u svijetu skincarea. Nije ni čudno jer se radi o iznimno učinkovitom sastojku, koji ubrzava izmjenu stanica kože, točnije uklanja mrtve stanice kako bi površina kože bila glatka i sjajna. Uz to, retinol potiče proizvodnju kolagena, vidljivo poboljšava tonus i teksturu kože, regulira masnu kožu te smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Savršeno rješava mrlje i hiperpigmentaciju – tako da je jasno zašto je ovo jedan od ključnih skincare sastojaka današnjice.

Kada se tako moćni sastojak spoji s najpoznatijom skincare tehnologijom na svijetu, TFC8®, iza koje stoji brend Augustinus Bader, najluksuzni i najbolji skincare brend na svijetu – uistinu je stvoren nevjerojatni proizvod, koji nadmašuje sva očekivanja. Upoznajte The Retinol Serum, novi proizvod Augustinus Bader riznice, koji je na svjetskoj razini lansiran u travnju i već je stigao u zagrebački, kao i beogradski LAB, zastupnik brenda za cijelu regiju.

the retinol serum
the retinol serum

Retinol koji ne iritira kožu

Ovdje se radi o čistom, terapeutskom retinol sastojku od kojeg je izvedena retinol kiselina zbog čega je potrebno puno manje konverzija u proizvodnji. Ona omogućava da koža upije veću količinu vitamina A zbog čega s vremenom dolazi do optimalne ravnoteže i bolje opće učinkovitosti. Zbog ispravne količine retinola u The Retinol Serumu i u kombinaciji s patentiranom TFC8® tehnologijom, nema posljedica za kožu, poput crvenila ili iritacija, koje neki proizvodi s retinolom znaju aktivirati. Uz to, novi Augustinus Bader serum pomaže kod optimizacije mikrobioma kože te sprječava razvoj nepoželjnih bakterija.

The Retinol Serum smanjit će vidljivost sitnih linija i bora, akni i pigmentacije te zaštititi vašu kožu od preranog starenja te iznenadnih izbijanja. Najvažnije za naglasiti kod ovog proizvoda je da je on potpuno siguran i za najosjetljivije tipove kože. Za to je zaslužna patentirana i sada već svima poznata TFC8® tehnologija profesora i doktora Badera, koja stvara optimalno okruženje za obnovu stanica i dovodi ključne nutrijente u kožu. Ujedinjena s retinolom radi u sinergiji za zdravu, hidratiziranu, sjajnu i obnovljenu kožu.

the retinol serum
the retinol serum
the retinol serum

Kako koristiti Augustinus Bader The Retinol Serum?

Vrlo jednostavno – preporuča se postepeno uvoditi u rutinu, pogotovo ako ste početnici u korištenju retinola. Krenite s dva dana tjedno pa ga tijekom vremena počnite koristiti češće. Nanosite ga navečer, a ako ga ipak odlučite upotrebljavati ujutro, ključno je da uz njega koristite clean, mineralni SPF. Nježno umasirajte željenu količinu proizvoda na lice, pokretima od brade i čeljusti prema gore i prema van, od središta lica prema vanjskoj liniji lica. Uz to, bez straha ga nanesite i na područje vrata te dekoltea, koje tako često zaboravljamo njegovati u svojim skincare ritualima.

The Retinol Serum je 100% veganski, bez alergena, GMO-a, glutena, sintetičkih mirisa, sulfata, silikona, ftalata, teških metala i mineralnog ulja. Dolazi u kombinaciji s cinkom s blagodatima zacjeljivanja kože te prirodnim sastojcima poput manuka lišća, magnolije i crnog papra koji djeluju protuupalno te kao antioksidansi. Cijeloj formuli pomaže i ‘marine ectoine’, prirodni sastojak koji smanjuje bore, dubinski hidratizira te štiti kožu od stresa iz okoliša i UV zraka.

the retinol serum
the retinol serum

Gdje nabaviti The Retinol Serum?

The Retinol Serum možete lako kombinirati sa svim Augustinus Bader proizvodima. Ako The Retinol Serum koristite navečer, The Serum možete nanositi u jutarnjoj rutini za maksimalne blagodati. Ne preporuča se koristiti u kombinaciji s The Essence, jer kiseline sa svojstvom eksfolijacije mogu izazvati neželjenu osjetljivost.

Proizvod je dostupan u LAB-u, u Zagrebu – u Dežmanovoj ulici 2 te u Beogradu – u ulici Vase Čarapića 14 te na www.the-lab.hr.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori