The Ordinary ima prve proizvode za zaštitu od sunca

The Ordinary ima prve proizvode
za zaštitu od sunca

Najnovije lansiranje beauty brenda The Ordinary tiče se proizvoda za zaštitu od sunca, a Suncare linija koju se spremaju predstaviti uključivat će njih čak 5.

U objavi na Instagramu, brend je dao do znanja kako su dosad usavršavali formule i u biti ih prilagođavali regulativama u SAD-u i u Europi, kako bi bili ne samo sigurne za potrošače, već i djelotvorne u borbi sa štetnim UV zračenjem. Proizvodi iz The Ordinary Suncare linije u prodaju stižu krajem mjeseca i možemo očekivati njihove pristupačne cijene, kao i u slučaju brojnih drugih The Ordinary proizvoda. No, što nas točno očekuje u kolekciji?

The Ordinary Suncare linija

Mali sneak peek dobili smo na web stranici brenda, pa su Suncare proizvodi u dolasku redom Mineral UV Filters SPF 15 + NMF, Mineral UV Filters SPF 30 + NMF, Mixed UV Filters SPF 50 + NMF, Invisible UV Filters SPF 35 i Mixed UV Filters SPF 30 + Oil Control. Više informacija o njima još uvijek nije poznato, no evidentno je kako će brend lansirati kreme s kemijskim zaštitnim faktorom i kreme s mineralnim filterima, ali i kombinaciju ova dva.

Za one manje upućene, kemijski filteri apsorbiraju UV zrake i kemijskim ih procesima pretvaraju u toplinu, dok mineralni filteri reflektiraju i raspršuju UV zrake, ne propuštajući ih u kožu. Koža upija kemijske filtere i budući da oni ponekad znaju izazivati alergijske reakcije, osjetljivoj koži preporučaju se upravo oni mineralni. Više informacija o lansiranju pratite na web stranici brenda.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori