The Ordinary ima prve proizvode za zaštitu od sunca

Najnovije lansiranje beauty brenda The Ordinary tiče se proizvoda za zaštitu od sunca, a Suncare linija koju se spremaju predstaviti uključivat će njih čak 5.

U objavi na Instagramu, brend je dao do znanja kako su dosad usavršavali formule i u biti ih prilagođavali regulativama u SAD-u i u Europi, kako bi bili ne samo sigurne za potrošače, već i djelotvorne u borbi sa štetnim UV zračenjem. Proizvodi iz The Ordinary Suncare linije u prodaju stižu krajem mjeseca i možemo očekivati njihove pristupačne cijene, kao i u slučaju brojnih drugih The Ordinary proizvoda. No, što nas točno očekuje u kolekciji?

The Ordinary Suncare linija

Mali sneak peek dobili smo na web stranici brenda, pa su Suncare proizvodi u dolasku redom Mineral UV Filters SPF 15 + NMF, Mineral UV Filters SPF 30 + NMF, Mixed UV Filters SPF 50 + NMF, Invisible UV Filters SPF 35 i Mixed UV Filters SPF 30 + Oil Control. Više informacija o njima još uvijek nije poznato, no evidentno je kako će brend lansirati kreme s kemijskim zaštitnim faktorom i kreme s mineralnim filterima, ali i kombinaciju ova dva.

Za one manje upućene, kemijski filteri apsorbiraju UV zrake i kemijskim ih procesima pretvaraju u toplinu, dok mineralni filteri reflektiraju i raspršuju UV zrake, ne propuštajući ih u kožu. Koža upija kemijske filtere i budući da oni ponekad znaju izazivati alergijske reakcije, osjetljivoj koži preporučaju se upravo oni mineralni. Više informacija o lansiranju pratite na web stranici brenda.

 

Foto: Instagram

0