The Ordinary konačno predstavio prvu masku za lice

Salicylic Acid

Rijetko koji brend u kratkom vremenu uspije oduševiti mase, kao što je to napravio brend The Ordinary. Njihova je misija da njega kože ne mora biti skupa da bi bila djelotvorna, već se i za pristupačne iznose mogu dobiti kvalitetni proizvodi. Tijekom godina, popularni brend The Ordinary lansirao je brojne serume, sredstva za čišćenje lica i losione, no na njihovoj listi proizvoda nikad se nije našla maska za lice. Međutim, na veselje brojne publike, The Ordinary je predstavio i masku za lice. Riječ je o The Ordinary Salicylic Acid 2% maski za lice na bazi gline koja je dostupna za 12 dolara.

Bez neugodnog zatezanja kože

Brend u vlasništvu Deciema omiljen jer jer u svojim formulama koristi kvalitetne sastojke po pristupačnim cijenama. Nova maska za lice napravljena je od gline i veganskog ugljena, uz dodatak salicilne kiseline za borbu protiv akni. Oni koji imaju osjetljivu kožu, trebaju imati na umu da formula sadrži i dodane mirise.

Salicylic Acid

Kao što je vidljivo iz uzorka, maska je u tamno-sivoj boji, što smo i mogli očekivati od maske na bazi ugljena. Brend preporučuje primjenu maske na očišćeno lice jednom ili dvaput tjedno. Savjetuju ostaviti je na koži 10 minuta, a zatim je isprati i nastaviti sa standardnom beauty rutinom. Cilj korištenja maske je ukloniti nečistoće iz pora te kožu ostaviti glatkom i svježom. Važno je naglasiti da koža pritom neće ostati zategnuta na neugodan način, kao što je često slučaj s maskama na bazi ugljena, već ostavlja kožu mekanom i njegovanom.

Foto: Deciem, The Ordinary

0