The Ordinary će lansirati savršen korektor s potpunim prekrivanjem bez nakupljanja

The Ordinary će lansirati savršen korektor s potpunim prekrivanjem bez nakupljanja

Ako ste upoznati s brendom za njegu kože The Ordinary, znate da je njegova filozofija u velikoj mjeri antiteza slavnoj izjavi: ‘Koliko para, toliko muzike’. Radi se o povoljnom brendu brojnih proizvoda za njegu lica koje obožavaju mnoge beauty entuzijastice diljem svijeta. Njihova linija proizvoda ima tretman kemijskog pilinga koji vole svi pa čak i dermatolozi. Isto tako, njihov serum s hijaluronskom kiselinom toliko je hidratantan, da je dobio nagradu Allure Best of Beauty.

Sada The Ordinary primjenjuje isti pristup kako bi kreirao povoljne make up proizvode. Naime, idući tjedan će lansirati korektor s potpunim prekrivanjem po cijeni od samo 5,80 eura. The Ordinary korektor će biti dostupan u čak 36 nijansi koje su nastale po uzoru na njihov prvi obojani, dosad jedini, make up proizvod – puder. Brojevi koji označavaju nijanse korektora upareni su sa slovom koje označava podton kože. Primjerice, Y za žutu, P za ružičastu, R za crvenu i tako dalje. Tako su u potpunosti pojednostavili nalaženje nijanse koja se savršeno podudara s vašom kožom.

The Ordinary korektor za prirodni mat look

Formula je smještena u tubici veličine ruža za usne. Kad uklonite čep ispod se nalazi aplikator koji vam omogućuje nanošenje proizvoda izravno na lice prije blendanja kistom ili spužvicom. Korektor je prilično gust pa će vam vjerojatno biti lakše stopiti ga s kožom uz pomoć spužvice. No, zato će vam biti dovoljne samo dvije točkice proizvoda kako bi prekrili crvenilo oko nosa i T-zonu jer ovaj proizvod nudi savršeno prekrivanje. Njegovo svojstvo potpunog prekrivanja neće rezultirati neuglednim cakey izgledom poput maske. On će vam pružiti look prirodne kože, samo bolje. Ipak, ako želite malo više sjaja, nakon nanošenja korektora pošpricajte lice maglicom. Najvažnija karakteristika ovog korektora je to što će trajati cijeli dan bez nakupljanja u finim linijama i drugim naborima i pregibima kože lica. Brend to pripisuje posebnoj formuli za koju kažu da omogućuje da se pigmenti lako rašire po koži, a da se ne nakupljaju u sitne linije.

Sve u svemu, ako ste tražili korektor s potpunim, polumat prekrivanjem koje traje cijeli dan, ne morate tražiti dalje. The Ordinary korektori bit će dostupni za nešto manje od šest eura na deciem.com od 19. siječnja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori