Za kraj ljeta, Rihanna je pripremila pet novih, odličnih highlightera

The Match Stix Shimmer Skinsticks
@fentybeauty

Ako vam se učinilo da svaki tjedan Rihanna predstavi neki novitet u svojoj beauty liniji Fenty Beauty, reći ćemo vam da – niste jedini! Nakon što je prije nekoliko dana predstavila novu olovku za popunjavanje obrva Brow MVP Ultra Fine Pencil, ovih je dana na Instagramu najavila da je u kolekciju highlightera Match Stix Shimmer Skinsticks dodano pet novih nijansi. Iako brend postoji samo dvije godine, Rihanna se pobrinula da u ponudi svatko može pronaći proizvod idealan za svoje potrebe. Prije nekoliko tjedana proširila je ponudu pudera Pro Filt’r Foundation s ionako impresivnih 40 nijansi na 50, a čini se kako upravo to sad radi i s highlighterima.

The Match Stix Shimmer Skinsticks
@fentybeauty

Higlighteri dolaze u sticku, a u skladu s filozofijom brenda, i ovi će proizvodi unijeti raznolikost i inkluzivnost u ponudu brenda Fenty Beauty. I sama Rihanna je rekla da je ponuda toliko široka da se proizvodi mogu koristiti ovisno o raspoloženju, odjevnoj kombinaciji i prigodi.

Beauty ljubitelji oduševljeni su ovom vijesti jer za Skinsticks highlightere kažu kako su savršeni za svakodnevnu uporabu s obzirom na to da su vrlo jednostavni za apliciranje te se mogu nanijeti prstima i potom “izblendati”. Nova kolekcija uključuje nijanse Bordeaux Brat, Champagne Heist, Pink Lemonade, Beach Bum and Cognac, a sve se mogu i zajedno kombinirati kako bi se postigao jedan poseban sjaj. Bez obzira na to tražite li malo drukčije rumenilo ili dozu dodatnog sjaja, vjerujemo kako ćete u novoj Fenty Beauty kolekciji highlightera pronaći upravo to.

The Match Stix Shimmer Skinsticks
@fentybeauty

Foto: Instagram (@fentybeauty)

0