The Flip nova je trendi frizura koju ćemo nositi cijelo ljeto

The Flip nova je trendi frizura koju
ćemo nositi cijelo ljeto

Ubrzo nam stiže ljeto, koje sa sobom nosi toplo, sunčano i lijepo vrijeme u kojemu svatko od nas voli uživati. Kada govorimo o trendovima koji su se nametnuli za ljetnu sezonu u svijetu mode i ljepote možemo reći kako će dominirati nostalgični trendovi koje smo nosili 90-ih. Pretežito kada govorimo u beauty trendovima, ovog ljeta nositi ćemo baby braids koje su svoj vrhunac doživjele 90-tih, a jedan od najnovijih trendova u svijetu frizura je The flip.

Radi se, ponovno, o trendu koji je bio popularan 90-ih godina prošlog stoljeća, a sada se vraća u modu. The flip je doista jednostavan trend za rekreirati, možete ga nositi u repu ili na spuštenu kosu. Ljepota ovog trenda je u tome što odlično izgleda na svima, a vašoj frizuri daje dašak mladosti i energije uz minimalan trud. Ova frizura svoje korijene seže još u 60-te, era u kojoj su žene trošile značajnu količinu vremena i truda na stvaranje savršenog i postojanog The flip-a. Žene koje su ga popularizirale su Jackie Kennedy i Mary Tyler Moore i svojevrsno je definirao cijelo desetljeće. Iako svoje početke seže u 60-te godine, ovo je trend koji se slavno vratio u 90-tima, a i danas ga gledamo na slavnim damama.

The flip – trend koji nosimo cijelo ljeto

Za kreiranje savršene The flip frizure potrebno vam je svega par stvari. Kosu lagano namočite i u nju stavite mousse pjenu. Zatim, kosu osušite i izvucite na četku, razdijelite ju po sredini na stranu te uz pomoć četke zagladite kosu prema dole ostavljajući uvinute vrhove. Ako se pak odlučite za verziju ovog trenda u kojem vam je kosa podignuta, procedura je ista samo kosu zavežite u visoki rep. Ovo je jedan od trendova u svijetu frizura koji možemo postići uz minimalni trud, a koji ćemo nositi cijelo ljeto.

Preporuka

Zatvori