The Body Shop se uskoro otvara u strogom centru Zagreba

The Body Shop se uskoro otvara u
strogom centru Zagreba

Prije nepunih godinu dana The Body Shop je napokon otvorio svoja vrata u Hrvatskoj. Prva trgovina mnogim ženama i djevojkama omiljenog beauty brenda otvorena je u zagrebačkom Arena Centru, zbog čega više nismo morali potezati do Slovenije ili Austrije kako bi kupili njegove najmirisnije proizvode.

Još jedna trgovina u Zagrebu

A The Body Shop se uskoro otvara na još jednoj lokaciji, i to u strogom centru Zagreba. Iako točan datum otvorenja još uvijek nije poznat, možda ste prolazeći Bogovićevom ulicom primijetili izlog koji je oblijepljen zelenim plakatima s prepoznatljivim logom britanskog brenda.

The Body Shop je 1976. u Brightonu u Engleskoj osnovala Anita Roddick. Osim što je obožavan zbog svojih proizvoda od kojih su najpoznatiji bogati i mirisni maslaci za tijelo, ovaj je brend voljen i cijenjen u svijetu i zbog svojih cruelty-free politika koje provode. Radi se o prvom međunarodnom beauty brendu koji je pokrenuo pitanje zaštite životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda te se zalažu za pronalaženje alternativnih načina za ispitivanje kozmetike prije nego se pojave na policama trgovina.

Osim maslaca za tijelo, The Body Shop u svojoj ponudi ima i losione, gelove za tuširanje, maske za lice, serume, različite vrste parfema, šampone i regeneratore za kosu te šminku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori