Čini se kako The Body Shop dolazi u Hrvatsku

Čini se kako The Body Shop
dolazi u Hrvatsku

Dugo smo čekali i priželjkivali da se The Body Shop otvori u Hrvatskoj, a svi koji se ovih dana nađu u Arena Centru, mogu vidjeti kako se uređuje trgovina i priprema otvorenje jer na jednom od prostora stoji natpis kako se uskoro otvara upravo The Body Shop. Iako točan datum otvorenja još uvijek nije poznat, to je vijest koju će beauty ljubiteljice dočekati s velikom radošću.

Široka paleta mirisnih proizvoda za tijelo i kosu

the body shop
@thebodyshop

Nama najbliži trgovina nalazi se u Ljubljani, gdje se otvorila u lipnju prošle godine, a vjerujemo kako ste njihove proizvode imali priliku probati, kupujući ih na putovanjima u inozemstvo. The Body Shop u svojoj ponudi ima različite maslace za tijelo, losione, gelove za tuširanje, maske za lice, serume, različite vrste parfema, šampone i regeneratore za kosu te šminku. Ipak, najpoznatiji su po gelovima za tuširanje i maslacima koji divno miriše.

Cruelty-free politika

the body shop
@thebodyshop

Osim samih proizvoda, razlog zbog kojeg je ovaj brend toliko voljen i cijenjen u svijetu je i cruelty-free politika koju provode te brojne kampanje koje provode protiv testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama. Kažu kako imaju za cilj biti najodrživije globalno poslovanje na svijetu

Foto: The Body Shop, Instagram (@thebodyshop)

Učitati još
Zatvori