Svjetski lanac prirodne kozmetike THE BODY SHOP otvorio svoja vrata u Osijeku
Svjetski lanac prirodne kozmetike THE BODY SHOP otvorio svoja vrata u Osijeku

Svjetski lanac prirodne kozmetike THE BODY
SHOP otvorio svoja vrata u Osijeku

Ovoga četvrtka u Osijeku, u Portanova šoping centru na 1. katu, THE BODY SHOP Hrvatska organizirao je proljetno druženje u sklopu kojega su predstavljeni top 5 globalnih bestselera. Osječanke su se tako našle u svjetskoj priči ovoga brenda kojem je ovo treće prodajno mjesto u Hrvatskoj.

Djelotvorna, prirodom inspirirana, veganska kozmetika koja u svojoj filozofiji potiče žensko poduzetništvo i održivost, začeta u Britaniji a s ciljem da kompletnom filozofijom proizvodnje njeguje vrijednosti koje podržavaju prirodu, održivo poslovanje, davanje prilike lokalnim zajednicama prvenstveno žena, našla je svoje mjesto i u Hrvatskoj, a svoju priču s tematskim druženjima započela je u Osijeku, s ciljem da prvenstveno naglasi lokalne zajednice koje ravnopravnom mogu parirati i velikim centrima.

Promociji su nazočile mnoge influencerice kao što su Lorin Nukić, Smiljana Roguljić, Viktorija Druško, Mirta Olvitz, Dina Mastelic, Darija Walter, te glumac Duško Modrinić, kustos i umjetnik Zoran Šimunović, dječja spisateljica Mia Jozić i mnogi drugi uzvanici.

Kupnja uz stručne savjete

Uz druženje s mnogim osobama iz javnog života i influencerima, predstavljeni su bestselleri Shea Body Butter koji instantno olakšava suhu kožu ostavljajući prirodan svileni osjećaj i sjaj na koži, Ulje čajevca koje posebno djelotvorno ima učinak na masnoj koži lica, Ginger šampon koji toliko dobro djeluje protiv prhuti i ojačava rast kose da se u svijetu svake minute proda jedan ovakav šampon. Serum od runolista, četvrti je bestseller koji kožu čini glatkom, zaštićenom a odlično djeluje protiv plavog svijetla ekrana i štiti lice od oksidativnog stresa. Završetak njege je uz dobro čišćenje za što je preporuke nježnog maslaca od kamilice.

Ovo šaroliko i veslo proljetno druženje potrajalo je do večernjih sati, a The Body Shop prodajni otok odlično je mjesto da si uz stručne savjete pronađete vrhunsku njegu prilagođenju baš vama.

FOTO: Marina Hunjadi

Učitati još
Zatvori