Jeste li već isprobali odlične nove The Body Shop proizvode?

Jeste li već isprobali odlične nove
The Body Shop proizvode?

The Body Shop otvorio je svoje drugo prodajno mjesto u Hrvatskoj, ovoga puta u samom centru Zagreba, u Bogovićevoj ulici broj 5. Otvaranje  nove prodavnice obilježit će i ljetna limited edition kolekcija Cool Cucumber i Zesty Lemon koja će tijekom visokih temperatura rashladiti vašu kožu i osigurati joj osjećaj svježine. Glavni sastojci su organski limun i krastavac, pa će čitava linija postati idealan dodatak svakodnevnoj skincare rutini.

Brend poznat po svom aktivizmu

The Body Shop u svijetu je prepoznat po svom aktivističkom nasljeđu. Još od osnivanja, 1976. godine izdvaja se iz gomile, zauzima za važna pitanja i započinje potragu diljem svijeta za najfinijim, etički dobivenim sastojcima za izradu čitave lepeze prirodom inspiriranih kozmetičkih proizvoda.

Danas je The Body Shop posvećenost poslovanju kao sredstvu za postizanje općeg dobra veća nego ikada do sad. Kampanja “Oplemeni, ne eksploatiraj” [Enrich Not Exploit™], odraz je misije da se istovremeno ojačaju njihovi proizvodi, njihovi ljudi i naš planet. To znači pravednu trgovinu s njihovim uzgajivačima i dobavljačima te pružanje pomoći lokalnim zajednicama kako bi napredovale putem njihovog programa suradnje Community Trade, koji je 100 posto vegetarijanski, koji je uvijek bio i koji će zauvijek ostati čvrst u svom stavu protivljenja testiranju kozmetike na životinjama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori