Najbolji svjetski i domaći stručnjaci estetske medicine stigli u Dubrovnik

U Hotelu Palace u Dubrovniku od 8. do 10. listopada održava se The Aesthetic Medicine Congress – TAMC 2021 na kojem će najbolji svjetski i domaći stručnjaci prezentirati trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela za oko 600 najavljenih sudionika.

Uz predstavljanje najnovije tehnologije i rezultata istraživanja iz programa kongresa vrijedi izdvojiti i demonstracije uživo, interaktivne panele te predavanja na široki spektar tema od estetske medicine preko genetike i produljenja života do marketinga i društvenih mreža.

Prijave polaznika na kongres osim iz Hrvatske i regije dolaze iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Grčke, Argentine, SAD-a…

Na kongres dolaze svjetska imena estetske medicine kao Tapan Patel, Peter Prendergast, Sabrina Shah-Desai, Tatjana Pavičić, Malcolm D. Paul, Dimitris Sykianakis, Koenraad De Boulle, David Ecclestone, Jonathan Sykes i drugi. Od domaćih stručnjaka predavači su Nikola Milojević, Dinko Kaliterna, Jelena Jakić, Ognjen Bagatin, Aleksandar Milenović, Marin Roje, Gordan Lauc i dr.

Zadnji TAMC održao se 2019. godine, a o interesu sudionika za TAMC 2021 svjedoči i zatvaranje prijava 4.10. zbog ispunjenih kongresnih kapaciteta.

Nikola Milojević
Nikola Milojević i Iman Nurlin
Tatjana Pavičić
David Ecclestone
Galyna Selezneva

Foto: PR

0