“Najljepši” regionalni kongres sljedeće godine očekuje nas u Rovinju
“Najljepši” regionalni kongres sljedeće godine očekuje nas u Rovinju

“Najljepši” regionalni kongres sljedeće godine očekuje nas u Rovinju

Protekla tri dana, Dubrovnik je živio ljepotu. Naime, u poznatom dubrovačkom hotelu Dubrovnik Palace održao se peti TAMC kongres, koji se u ovih pet godina isprofilirao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine. Više od 600 sudionika iz 40 zemalja, između ostalih i Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije,  Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libanona, Indije  i Nizozemske pratilo je više od 70 predavanja, live injektiranja iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici.

TAMC kongres okupio je veliki broj stručnjaka u Dubrovniku

Estetski liječnici, kirurzi i stomatolozi, kojih je bilo više od 60, a od kojih su mnogi kao primjerice Tapan Patel, Tatjana Pavičić, Jonathan Sykes, Michael Kane, Jani van Loghem, Tom Van Ejik, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank najveće zvijezde estetske medicine i kirurgije na svijetu održali su niz vrlo zanimljivih predavanja pred punim auditorijem.

Doktor Nikola Milojević, čija je poliklinika organizator TAMC kongresa, izjavio je: “Osjećam se vrlo sretno i ponosno, iz više razloga, a jedan od  njih je svakako i taj što se ostvarilo ono što sam dugo sanjao. U Hrvatsku dovesti sam vrh estetske medicine. Kvaliteta predavanja i inovacije koje su predstavljene nešto su što bez sumnje spada u svjetski vrh, baš kao i gotovo 70 predavača, koji su svoja znanja i iskustva dijelili u prepunim dvoranama hotela Palace. Ono što me posebno veseli jest da su se sva ta velika liječnička imena zaljubila u našu predivnu zemlju i da joj se uvijek rado vraćaju, a ono što me čini ponosnim jest činjenica da se iz godine u godinu vraćaju ovom kongresu.  Sljedeće godine selimo u Rovinj, ali sigurno ćemo se opet vidjeti i u Dubrovniku”.

Na TAMC-u su se razmijenjivala znanja, iskustva i ideje

TAMC kongres za kojeg su mahom svi sudionici rekli da je edukativan, inovativan, ali i zabavan kao malo koji, održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Grada Dubrovnika  i Hrvatskog društva estetske medicine, podržan je i od strane važnih sponzora kao primjerice generalnog sponzora Allergana, koji su na TAMC- u održali dva velika simpozija. Velike simpozije imali su Merz i Galderma, kao i mnogi drugi sponzori.

Predavanja su se na kongresu odvijala  paralelno u dvije kongresne dvorane hotela Dubrovnik Palace, a kroz ova tri dana razmijenilo se ono što je u svijetu estetike neprocjenjivo, a to su znanja, iskustva, ali i ideje. Nije nedostajalo ni ugodnih druženja u prijateljskoj atmosferi, u skladu s onim što je spontano postao slogan ovog kongresa – “It is not a congress, it’s a TAMC!”

Mnogi sudionici naglasili su da je osim nevjerojatne količine najnovijih informacija iz svijeta estetske medicine, upravo prijateljska atmosfera i neposredan kontakt liječnika koji su na samim počecima karijere i onih koji su već godinama u svjetskom vrhu estetske medicine i kirurgije ono što ovaj kongres čini posebnim i zbog čega mu se s nestrpljenjem vraćaju već petu godinu za redom.

Sljedeće godine, šesti TAMC nas očekuje u Rovinju, a gotovo svi sudionici najavili su svoj dolazak, uzbuđeni ne samo zbog činjenice da će sudjelovati na ovako važnom kongresu, nego i što će upoznati još jedan dio, jedne od najljepših obala na svijetu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori