Otkrijte tajnu nordijske ljepote uz Lumene – popularni brend koji je konačno stigao i kod nas

Otkrijte tajnu nordijske ljepote uz Lumene – popularni brend koji je konačno stigao i kod nas

Prirodna ljepota, nordijski pristup, snaga ručno ubranih arktičkih biljaka u jedinstvenom klimatskom području najbolje opisuje posebnost finskog brenda kozmetike Lumene. Lumene skincare proizvodi inspirirani su nordijskim pristupom životu i ljepoti. Svakodnevica nordijskih žena je jedinstven spoj otpornosti i harmonije s prirodom, a njihov izgled je zdrav, svjež i blistav, unatoč surovoj klimi sjevernih krajeva.

Skincare brend koji svijetu predstavlja tajnu prirodno svijetle kože

Bobice, sjemenke, biljke, drveće pa čak i gljive evoluirale su u divljini tisućama godina kako bi opstale u jedinstvenom i izazovnom okolišu nordijskih krajeva. Osam mjeseci neprekidne tame i zime, a potom četiri mjeseca intenzivnog uzastopnog svjetla uzrokuju svjetlosni fenomen koji, pojačan neobično niskom temperaturom tla, potiče arktičke biljke na proizvodnju neusporedivo više hranjivih tvari i antioksidansa.

Lumene kanalizira snagu ovih jedinstvenih aktivnih sastojaka u svojim formula i predstavlja svijetu tajnu prirodno svijetle kože, tzv. “Arctic Lumenessence”, što je i bila inspiracija za ovu priču koja otkriva tajnu prirodno zdrave kože. Zdrav izgled i sjaj svojoj koži možete podariti redovitom rutinom koja uključuje dvije linije proizvoda: Lumene Nordic-C i Lumene Hydra. Nordic-C tehnologija jedinstvena je po tome što koristi dobrobiti divlje arktičke jagode bogate vitaminom C.

Lumene proizvodi pažljivo su izrađeni u finskoj divljini kako bi zadržali snagu ručno ubranih arktičkih sastojaka. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima dubinski hidratiziraju kožu i pružaju joj zdrav, mladenački izgled. Od bogatih hidratantnih do laganih i prozračnih krema za lice, Lumene proizvodi idealni su za sve tipove kože. 

Obje linije proizvoda dostupne su u dm prodavaonicama te u dm web shopu.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori