Svakih šest sekundi u svijetu se proda jedna bočica ovog divnog tekućeg ruža

SuperStay Matte Ink Lip Color
@maybelline

Kad bismo morali izdvojiti jedan beauty proizvod dekorativne prirode od kojeg nam bi se bilo teško izdvojiti, vjerujemo kako bi mnogima na pamet odmah pao – ruž. Bez obzira na to radi li se o jednostavnom i laganom svakodnevnom make upu ili glamuroznom za svečanije prigode, ruž je taj koji je neizostavan u beauty rutini. Govoreći o najpopularnijim nijansama, definitivno predvode crvene i nude nijanse, a dovoljno je tek nekoliko poteza ružem ili sjajilom preko usana da cijelom licu udahnete malo živosti. Još jedan razlog zašto je mnogima omiljen beauty proizvod je i činjenica da nije potrebno izdvojiti vrtoglavo visoke iznose da bi u kozmetičku torbicu dodali super ruž ili sjajilo jer je na tržištu dostupan širok raspon proizvoda po pristupačnim, drogerijskim cijenama.

@maybelline

Proizvod koji nosi titulu jednog od najpopularnijih je onaj s potpisom drogerijskog kozmetičkog brenda Maybelline. Riječ je o tekućem ružu za usne SuperStay Matte Ink Lip Color, konkretno o nijansi Pioneer, klasičnoj jakoj crvenoj nijansi s plavim podtonovima. Ovaj proizvod toliko je popularan da se u svijetu proda svakih šest sekundi, a potražnja ne jenjava ni dvije godine nakon što je tekući ruž došao na tržište.

SuperStay Matte Ink Lip Color
@maybelline

Popularnost ovog ruža ne treba čuditi s obzirom na to da se radi o klasičnoj crvenoj nijansi koja pristaje različitim stilovima i različitim make up lookovima. Naime, crveni ruž mnogima je omiljen jer je dovoljno tek njega nanijeti na usne i osvježiti ćete, ne samo lice, već i cijelu odjevnu kombinaciju. Također, divan je dodatak crnom tušu na očima, kao i laganom smokey eyesu. Ako tražite efektan ruž koji će na usnama biti postojan, možda je vrijeme da u kozmetičku torbicu dodate ovaj tekući ruž koji polako dobiva kultni status među drogerijskim proizvodima.

Foto: Instagram (@maybelline)

1