Novi Laboratorios BABÉ Super Fluidi sa SPF-om su sve što će vam trebati za zaštitu kože lica kroz cijelu godinu

Novi Laboratorios BABÉ Super Fluidi sa SPF-om su sve što će vam trebati za zaštitu kože lica kroz cijelu godinu

Bez obzira na godišnje doba vrlo je važno imati na umu zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Korištenje proizvoda za zaštitu od sunca od glave do pete, tijekom cijele godine, dugoročno sprječava brojne potencijalne probleme s kožom koje mogu uzrokovati UV zrake. Među njima su hiperpigmentacije, upale, fine linije i bore. Stoga je dobar proizvod za zaštitu od sunca neophodan. Prilikom odabira, postoji nekoliko čimbenika koji utječu na to što čini dobru kremu za sunčanje.

Na koje stvari je potrebno pripaziti prilikom odabira SPF-a?

Prvo, htjet ćete da vaš odabrani proizvod ima najmanje SPF 30. To je klinički dokazano, dovoljna količina zaštite za smanjenje štetnih učinaka sunčeve svjetlosti. No, poželjno je odabrati SPF 50 kako biste definitivno bili sigurni da ste zaštitili svoju kožu. Bez obzira na to je li formula fizička ili kemijska, preporučuje se nanošenje kreme za sunčanje u količini koja je jednaka veličini kovanice na lice. Naravno, ne smijete zaboraviti da se na lice ova ista količina mora iznova nanositi svaka dva sata. Ipak, svjesni smo problema koje najčešće uzrokuju neke kreme za sunčanje, poput bijelih tragova, masnog osjećaja na koži ili začepljenih pora. No, nova generacija proizvoda za sunčanje, ne samo da više nema sve one uobičajene nedostatke, nego brojne formule čak pružaju dodatne benefite poput sjaja i hidratacije. U nastavku otkrijte sve o novim Super Fluidima brenda Laboratorios BABÉ, koje ćete obožavati.

SUNSCREEN SUPER FLUID i SUNSCREEN SUPER FLUID COLOR s SPF-om 50

Radi se o potpuno novom konceptu zaštite od sunca koji je kreirao brend Laboratorios BABÉ. Naime, nedavno su lansirali svoje nove SUPER FLUIDE, kreme za sunčanje za svakodnevnu upotrebu, a možete birati između obojane i bezbojne formule. Oni se prilagođavaju potrebama svih tipova kože, a nude zaštitu od UVA i UVB zraka, plave svjetlost i IR-A zaštite od sunca širokog spektra. Samim time jamče njegu i zaštitu kože od kratkoročnih i dugotrajnih oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem.

SUNSCREEN SUPER FLUIDI su zamišljeni za korištenje 365 dana u godini kako biste svojoj koži svakodnevno pružili zaštitu od sunca i fotostarenja kože. Njihova super fluidna tekstura brzo se upija, a pružaju divan svilenkasti finiš. Imaju hidratantno djelovanje zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, djelovanje protiv onečišćenja i sadrži antioksidanse te DNK zaštitno djelovanje zahvaljujući sastojku karnozinu. Ovaj fluid je pogodan za sve tipove kože, čak i za onu najosjetljiviju. Oni ne peku oči i vodootpori su, a sve što je potrebno kako bi vam štitili kožu je nanijeti ga na lice, obilno i ravnomjerno, 20 minuta prije izlaganja suncu.

Laboratorios BABÉ SUNSCREEN SUPER FLUID s SPF-om 50, u boji i bezbojan, možete pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama ovdje. Više o proizvodima možete doznati na službenoj web stranici brenda. Kako biste ostali u toku s novostima zapratite ga i na njegovom Instagram profilu.

Foto: Laboratorios BABÉ, Pexels

Učitati još
Zatvori